Inredningsbutik i Jönköping

• Ballingslöv Jönköping

Verifierat företag
    144 omdömen
    Sammy Z
    Sammy Z: Mycket trevlig och serviceinriktad!
  • 4 omdömen
    Kristofer R
    Kristofer R: Väldigt trevlig butik med fina inredningsartiklar. I butiken har man tänkt på det lilla extra och på sommaren finns en liten altan på baksidan där de visar upp uteinredning.
  • 2 omdömen
    Alma S
    Alma S: Iems är en mycket bra inredningsaffär med fina saker, både moderna saker och saker i gammal stil, och serviceinriktad personal. Jag köpte en kudde där nyligen och det fanns bara en, och jag ville ha två. Expediten erbjöd sig snabbt att hon kunde sy en till dagen efter om så önskades, och gav mig även 3 dagars extra öppet köp enligt mina önskemål. Det är konstigt och tråkigt att denna härliga affär endast finns i Göteborg och Jönköping, skulle vilja att den fanns på fler ställen. Det är en populär affär bland mina vänner, jag rekomenderar den starkt till alla som vill ha fin inredning i sin lägenhet eller hus!=)
  • 3 omdömen
    Johan B
    Johan B: Man kan inte gå förbi Iems på A6 utan att dras in. Exponeringen i butiken gör än väldigt intresserad. Många lite annorlunda men riktigt snygga produkter tillsammans med allt modernt som också förväntas. Personalen är otroligt trevliga, hjälpsamma och kunniga. Jag som inte har så bra koll tycker väldigt bra om Iems då man inte behöver känna sig dumförklarad när man går därifrån. Håller med Cecilia om att de hade lite samma produkter som alla andra under en kort period men nu har de ryckt upp sig och visar ännu en gång framfötterna! Rekomenderar verkligen IEMS på A6.