Järnhandel i Stockholm

20 rekommenderade företag inom järnhandel i Stockholm kommun

• Claes T
    Claes T: Karlaplans Järnaffär är en exceptionellt bra butik. Alltid trevliga och ett sortiment som är utan dess like. Saknar man ngt. vet man att detta finner man hos dessa. Jag kan verkligen rekommendera denna butik.
  • Driver du järnhandel i Stockholm?

• Åsa L
    Åsa L: Säljare är trevlig, installatörerna och elmontör proffsiga och snabba. Har anlitat företaget vid tre tillfällen för terrassmarkis resp fönstermarkis, allt till stor belåtenhet. Man får dock ligga på dem för att starta efter orderbekräftelse, säljaren är seg...... men annars helt ok.
  • Hans Erik B
    Hans Erik B: Tack Niclas för ett kanonbra bemötande vid byte av bänkskiva, trots oro för resultat, superproffsiga och hanterar kund på bästa sätt, återkommer i framtiden när nästa projekt ska utföras. :-) Kan varmt rekommenderas! Hans
  • 2 omdömen
    Team T
    Team T: Trevlig personal
  • Johan Petter W
    Johan Petter W: Väldigt lätta och trevliga att ha att göra med, väldigt snabba på att svara och hjälpsamma. De lade värmegolv på vår övervåning på ett par dagar bara och arbetet blev precis enligt offert.
    Stefan
    Stefan: Mycket kunniga och bra priser. Bra kvalité och bra dokumentation. Har använt denna leverantör de senaste 5 åren. Mycket nöjd
  • M
    M: Mycket bra, trevligt och framförallt proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera denna leverantör. Bromma mötte jag denna byggsäljare i, riktigt bra kille. Bra produter, bra priser.
    Camilla B
    Camilla B: Rekommenderas varmt. Fantastisk terapeut som är närvarande och professionell.
  • Stina T
    Stina T: Snabb respons och bra service! Vi behövde en reservdel och de hade den på lagret. Flexibla också med att skicka varan och fakturera så vi slapp åka fram och tillbaka till fel sida om stan för att hämta. Stort tack till Mikael!
  • Katarina P
    Katarina P: Beställde tapeter via websidan. Skrev nån dag därefter till kundtjänst om att makulera ordern. Inget svar. Tapeterna skickas till Colorama Huddinge ändå. När jag kommer i kontakt med personalen i Huddinge om att returnera ordern får jag förklarat att jag måste komma dit personligen och skriva på returlapp. Så efter mkt om o men kommer jag från Haninge dit, träffar på en okunnig personal som också i all sin okunnighet är otrevlig. Får hjälp av hennes kollega med att lämna en enkel underskrift- det var allt. Efter nästan två veckors väntan på återbetalning börjar jag kontakta Colorama- dels via e post dels telefon. Kommer i kontakt med fler olika personer varav de flesta inte har en aning om var jag ska vända mig??! På min e-post får jag inget svar. Tills slut får jag mejlbekräftelse på makulerad order och en vag ursäkt från Colorama via sms! Min slutsats blir att företaget vill göra det så svårt för kunden att returnera att man låter bli. Dessutom de flesta jag pratat med saknar kunskap och eller är otrevliga!
  • John F
    John F: Trevlig personal och bra urval.
    Morten K
    Morten K: En mycket välsorterad järnaffär utan kastruller och trädgårdsmöbler, bra service av kunnig personal
  • 3 omdömen
    Susanne A
    Susanne A: JÄRNIA SÖDERMANNAGATAN! DENNA BUTIK FÅR TOPPBETYG , PROFESSIONELLT BEMÖTANDE AV PERSONAL ! DERAS VAROR OCH TJÄNSTER AV HÖG KVALITE TILL RIMLIGA PRISER, REK. VARMT! HJÄLPER DIG SOM KUND ATT HITTA DET DU SÖKER! JAG GÅR GÄRNA DIT IGEN OCH HANDLAR! BRA RYKTE SOM BÄSTA BUTIK I STAN! MVH SUSANNE
  • Andrew  B
    Andrew B: Bra me kaffe! Dåligt me bullar! Stans bästa silvertejp!!!
  • 7 omdömen
    Tobias B
    Tobias B: Sandbergs Järn har allt som Clas Ohlsson inte har dvs kvalitativa verktyg som håller och ett riktigt proffsigt bemötande. Dessutom är deras specialite skruvar, de har alltid de där skruvarna som inte finns någon annanstans. Nördigt men sant.
  • Johan M
    Johan M: Precis samma erfarenhet som Linda. Ägaren lovar att ringa men ringer inte. Ägaren bestämmer tid när han ska komma och sätta upp markiser men struntar i att dyka upp, trots att han visste att jag tagit ledigt från jobbet. Svarade inte när jag ringde för att fråga vad som hänt. Även frun på kontoret svarade inte. Ingen kom med någon ursäkt. Totalt opålitliga. Det här är ett företag jag undviker till varje pris.
  • Henry S
    Henry S: Fruktansvärt bemötande! Är ute efter toalettring och får tveksamt hjälp trots mycket personal i butik. Väl vid kassan försöker jag fråga om ringen kommer att passa till avsedd stol samt om det är möjligt att göra återköp ifall den inte passar. Hinner inte prata till punkt innan personal nummer två, ej vidtalad inbryter och gör en utläggning om hur väl ringen passar till alla toaletter förutom estetiska variationer. Då ringen långtifrån passar återkommer jag till butiken för återköp och får ett oengagerat bemötande av tidigare nämnde person som inte har något råd om hur jag kan få en passande ring utan hänvisar till annan byggmarknad. När kvitto skall signeras av mig på disken ställer sig säljaren och trummar med fingrarna på ett mycket ljudligt, envetet och aggressivt sätt precis framför där jag lägger kvittot för att signera. Då jag ber säljaren att sluta trumma med fingrarna tappar han humöret fullständigt och sliter åt sig kvittot och slänger mina pengar på disken och skriker att jag skall ut och att jag skall "söka för det där"! Vad säger man? Sätter aldrig min fot i den butiken mer. Katastrof!
  • 4 omdömen
    daniel B
    daniel B: Håller med föregående medlem, men det är inte bara i kassan det finns personer som saknar kundintresse. Möts med mothugg av växeltelefonist som inte uppvisar minsta tecken på att försöka hjälpa till med mitt ärende. Det finns fler konkurrenrande byggvarhus i Bromma så det borde till en uppstramning av personalen ifall man vill behålla kunderna.
  • Carolina T
    Carolina T: Jag beställde ett överlås sk polislås för ökad säkerhet pga inbrott. Jag fick jättedåliga vibbar när det dök upp två st installatörer men satt i digitalt möte så jag släppte in dem båda. Det är ju en certifierad låssmed så jag förutsatte att det var tryggt. Istället för att installera ett överlås installerades ett vanligt lås under befintliga låset så att man enkelt kan nå det genom att öppna brevinkastet. Dessutom så var påsen med nycklar redan öppen och jag fick betala för 5st nycklar istället för 3st som jag beställt. När jag sedan kommer ut i hallen märker jag att mina nycklar till befintliga låser låg ovanpå min byrålåda och inte instoppad i en av lådorna. Strax efter denna installation fick jag ett nytt inbrott!!!! Sjukt oseriös låssmed!!!! Jag ville ha tillbaka mina pengar men låssmeden bara duckar och ignorerar mig. Välj en seriös låssmed. Trots certifiering så gpr det inte att lita på denna låssmed. Kriminellt agerande!!
  • Driver du järnhandel i Stockholm?

Peter L
    Peter L: Jag köpte två stycken rostfria M8-bult med bricka och mutter. De skulle ha 600 kr per kg plus moms med minsta debitering 0,1 kg ca 70 kr för två bultar. Fy fan, jag var klart beredd att lämna allt på bandet och bara åka därifrån. Men ändå, den absoluta summan är väl OK, men för två bultar är det ju ett ockerpris. Jag blev upplyst om att de har olika stafflingsgränser beroende på hur mycket man köper. Jag vänder mig till Swedol support och frågar vilka priset och stafflingsgränser de har för rostfritt A4 bult, brickor mutter etc. Jag får till svar av en spagettilirare att det är 0,1 kg som minsta debitering. Jag frågar igen, vilka stafflingsgränser och priser har ni? Plus att jag förtydligar frågan så extremt att till och med en 5-åring skulle begripa frågeställningen. Till slut får jag svar från back-office som förmedlas via spagettiliraren att A4 rostfritt i lösvikt kostar: 1 till 299 gram: 600 kr/kg 300 gram till 1 kg: 410 kr/kg 1 kg och uppåt: 300 kr/kg Plus moms, minsta debitering 0,1 kg. Slutsats: VARNING för ockerpris på rostfritt! mvh Peter
Områden i Stockholm
Västberga  (3 st)