Jurist i Gamla Stan

4 rekommenderade jurister i Gamla Stan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från jurister nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Välkommen till oss på Juristbolaget! Vi är specialiserade inom familjerätt och vill vara din jurist i alla livets skeden. Kontakta oss för ett kostnadsfritt inledande samtal.
    Lennart N
    Lennart N: Stort tack till Juristbolaget för all hjälp med bouppteckningar. Kan verkligen rekommendera dem, proffsigt och vänligt bemötande.
  • Driver du juridisk byrå i Gamla Stan?

• anders l
    anders l: Det sägs att goda råd är dyra. Hos Attoff får man uppleva att även dåliga råd är dyra. Söker du en arrogant advokat så har du hittat rätt här.
  • A F Karolin R
    A F Karolin R: Varning! Vi anlitade Martin för en komplicerad boutredning och arvsskifte. Idag mer än 3 år och många 100 000 kr senare är det fortfarande inte klart. När vi försöker få kontakt svarar han inte, det kan ta veckor till många månader. Då debiteras vi dessutom 20 min arbetskostnad för varje mejlsvar trots att frågan rör exempelvis vart han tagit vägen eller vad som händer eftersom ingen eller begränsad information givits. Vi har flertalet gånger påpekat att detta är problematiskt, men med utebliven förbättring. Ursäkt på ursäkt levereras, ett försenat flyg, semester, utlandsvistelse, sjuka barn, egen sjukdom etc. Jag avråder starkt från att anlita Martin och hans firma!
  • Driver du juridisk byrå i Gamla Stan?

• Dennis S
    Dennis S: Anlitade Kompass Advokat för ett arbete med att ansöka om tillstånd som försäkringsförmedlare, företaget visar dåligt intresse, vilket jag ser till det största problemet. Sen har en otydlig vägledning resulterat till både en utdragen och kostsam ansökan.