modifiera m:
Jag har ABSOLUT inget bra att säga. Vi skulle ha ett enkel kravbrev gällande husskada men fick inget trots två besök. När räkning nummer två skulle betalas fick man INGEN kontakt och det hela slutade hos Kronofogden. När vi (trots vi ville bestrida) räkningen betalade till henne rapporterar hon det INTE som betalt och det hela har slutat med INDRIVNING på en skuld som är betald. ALL trovärdighet för denna "jurist" är borta. Hon är idag skyldig oss pengar, då vi betalt till henne samt till Kronofogden (vars jurister nu är inkopplade på fallet!). ABSURT!
Magnus:
Ta er till domstolar för att verifiera och kontrollera så att ärendet handlagts på ett korrekt sätt. Titta på era pågående och även avslutade ärenden. Sannolikt kommer ni att göra en häpnadsväckande upptäckt. Med facit i hand kommer ni att kunna avgöra vilka ni haft att göra med.
Rolf Michael S:
oseriösa.
okunniga.
oetiska.
i en bouppteckning så skickar de ut en kallelse till förrättningsmöte dagen efter! att de har tagit uppdraget. de upprättar en bouppteckning utan att alla är deltagande, till skatteverket skickar de in uppgifter som inte stämmer, det saknas uppgifter, det finns inte ens ett vidimerat testamente bifogat.
dock så har det skrivits ett avtal på löpande faktura på deras timavgift, frågan är då vem ska då bekosta att det inte gör rätt från början?
kan verkligen inte rekommendera denna firma för juridiska tjänster, det är känsliga saker som det är ändå och så ska man stå ut med deras slarv.
Anna gm Michael
modifiera m:
Sirkku Maritta P:
kan verkligen inte rekommendera, anlitade Familjens Jurist AB Att upprätta en enkel gåvobrev om min fritis fastighet, gåva till barnen.
Jag hade klart för mig allt som jag ville att tå på gåvobrevet, juristen antecknade på plats och skulle skriva klart och skicka det till mig, när brevet kom saknades ett viktigt villkor, efter flera dagens jagande per telefon fick jag äntligen kontakt för juristen, hon lovade rätta till skicka ett nytt gåvobrev, den kom efter en dag, men inte rätt denna gången heller. problemet verkar vara att dem inte har tålamod att lyssna klart vart du vill säga, om du inte är nöjd får du kontakta och tala om det, men att få återkoppling är helt hopplöst flera dagar sittande och jagande per telefon, vårt fall ärende har fått flera veckans försening och är inte klart än. Jag fick avboka min planerade semester resa p.g.a. detta försening. Aldrig mera anlita jag på Familjens Jurist AB