Jurist i Västerås

5 rekommenderade jurister i Västerås kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från jurister nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Vi på Götmars Västerås är din auktoriserade begravningsbyrå som kan hjälpa dig i livets allra viktigaste skeenden. Vi planerar begravningar, hjälper till med juridisk rådgivning vid giftermål, sambosk...
    Ola W
    Ola W: Götmars i Västrrås har gett ett exceptionellt proffsigt intryck och ett varmt mänskligt bemötande genom hela processen, alltifrån det första rådgivande samtalet till begravningen och minnesstund och efterföljande frågor. Vi upplevde lyhördhet för våra önskemål, tydliga i sin vägledning och snabba att hitta lösningar som passade oss sörjande. Det var en värdig, vacker och minnesvärd begravnng för vår pappa.och vi fick hjälp med att hitta rätt i val av kista och blomsterdekorationer. Vi fann Götmars partners för catering tillmötesgående. Vi fick en fantastisk präst och skickliga musiker.och med Götmars kompetenta stöd har det skänkt alla sörjande en tröst i en svår stund.
  • Driver du juridisk byrå i Västerås?

• Tommy J
    Tommy J: Bra ärlig kille bar att ha en sån på sin sida i dessa tider. Utan honom så hade jag inte vunnit mvh Ymmot
  • BILAL K
    BILAL K: Vet inte om de andra advokater i firman, men XX, aldrig igen.
  • ANETTE J
    ANETTE J: Dyra som skiftesman. Men vi fick själva ta reda på saker. Totalt värdelösa. Mkt pengar för väldigt lite jobb.
  • Driver du juridisk byrå i Västerås?

• Tomas I
    Tomas I: Varning! Anlita aldrig Familjens Jurist. Sköt bodelning under all kritik o allt gått mycket fel. Är inte ens villiga att öppet redovisa nedlagd tid mm Värsta företaget..