Jurist i Västerbotten

Umeå  (2 st)
Norsjö  (1 st)

Topp 3 jurister i Västerbotten

• Maria A
    Maria A: Efter att ha tvistat i över 10 år med mitt försäkringsbolag har jag nu gått segrande ur striden! Mitt ombud i detta har varit Jörgen Frisk, som för den insats han gjort, förtjänar det varmaste tack! Efter att ha varit skuldsatt och levt på gränsen till inget så är jag idag helt skuldfri, äger mitt hus och har t.om pengar på banken! Det tog tid och kostade tålamod och ibland mer kraft än man kan frambringa, och ofta ville man bara ge upp, men nu när jag ser resultatet så var det värt varje minut och varje krona! Jag kan i ärlighetens namn säg att Advokat Frisk faktiskt är den enda (förutom min familj) som trott på mig och på att vi skulle vinna detta. så jag har bara gott att säga om honom!
  • Martin H
    Martin H: Använde deras snabblikvidationstjänst. Bra pris och bra service!
  • Le G
    Le G: Inkompetent, oseriös. Gav ingen juridisk rådgivning. Skickade in handlingar utan fullmakt. Drev process mot fel motpart. Omöjliggjorde alla krav genom klantiga formuleringar i skrivelser. Uppgav att rättsskyddsersättning var för låg för att han skulle kunna läsa handlingar. Vägrade göra juridisk sammanfattning sedan han misslyckats med målet. Jag fick senare veta av utomstående jurist att det fanns två andra parter som varit ersättningsskyldiga men då var ansvarstiden passerad. Jag förlorade över 110000 kr pga denne advokat.