Walter T:
Fick hjälp med felsökning av en växellåda. Tråkigt resultat, men fick massor med support och bra rådgivning efteråt av hjälpsam och trevlig personal!
Nils Albert Elias N:
Jag hade beställt in- och utvändig rekond. En trevlig verkstadsman tog emot bilen. När jag kom tillbaka på eftermiddagen och hämtade bilen glänste den precis som när den var ny. Jobbet var mycket noggrant utfört. Den unga killen som lämnade ut bilen var också väldigt trevlig och önskade god jul :) Om jag ska säga något lite negativt så tog det längre tid än jag hade trott, men eftersom jag inte behövde bilen under dagen så gjorde det inget. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med bemötande och utfört arbete och kan varmt rekommendera Motique AB för rekond.
Maria F:
Jättebra bemötande och proffsig personal. Gjorde en service på min bil. Kan varmt rekommenderas. Kommer definitivt anlita dessa igen.
Extra plus att pengar skänks till barncancerfonden -( min dotter dog i leukemi 11 år gammal.)
Maria Å:
Hade tappat ena bakhjulet, klantigt! Åkte till LKC antracit och fick hjälp att fixa allting på en gång, trots att jag kom oanmäld klockan kvart i sex en fredag eftermiddag. Supersnabbt hjälp. Personalen var helt fantastisk. Rekommenderar varmt!