Kemtvätt i Kalmar

• Städbolaget Kalmar

Verifierat företag
    62 omdömen
    Jorge H
    Jorge H: Hej. Var i en sist där städ behövdes omgående då jag fick mitt radhus uthyrt. Städbolaget var snabba med en lösning och det blev så smidigt för mig när det blev städat. Påföljden blev att Städbolaget fick ansvar vid varje uthyrningsperiod över hela sommaren. Flexibla, snabba och väldigt rent vid varje bokat städ. Rekommenderar deras tjänster till alla som behöver denna typen av hjälp som underlättar vardagen. Med vänliga hälsningar Jojje Hahne
  • Driver du kemtvätt i Kalmar?

• 2 omdömen
    Johan M
    Johan M: Stor varning för Kalmar Kemtvätt och dess ägare Conny Larsson! Lämnade in en dyr matta med en enkel fläck på. Otrevligt bemötande redan då. Två veckor senare så får jag tillbaka den, inplastad. Frågar om den blev ren. Ja då! får jag till svar. Betalar 600:- !!! vilket var lite väl saftigt, men ok då. När jag kommer hem är fläcken kvar, minst lika stor som innan. Dessutom är mattan söndertrasad i kanterna! Åker tillbaka med den och de vill bara skylla ifrån sig. De ska reklamera den. Jag säger att jag vill ha mina pengar tillbaka under tiden. Conny Larsson vägrar och börjar slå i bordet med näven. När jag säger att jag har rätt att få pengarna tillbaka skriker han "håll käften" till mig. Helt sjukt vilket ställe.. bara googla Kalmar kemtvätt så kan man ju läsa allt, jag var tydligen inte den förste att vara dåligt behandlad!