Kiropraktor i Blekinge

Topp 5 kiropraktorer i Blekinge

• Access Rehab - Karlskrona

Verifierat företag
    848 omdömen
    Vi på Access Rehab i Karlskrona är experter på idrottsskador! Här får du snabb och effektiv hjälp utan långa väntetider.
    Birgit H
    Birgit H: Kunskap! Bemötande! Utförande! Resultat!
  • 2 omdömen
    Anne S
    Anne S: Denna fantastiska människa har verkligen gjort livet mycket lättare för både mig samt min son. Vi båda har mått väldigt dåligt psykiskt och dragits med värk, infektioner och eksem men tack vare Bengt så mår vi nu mycket bättre samt är kvitt våra besvär. Rekommenderar varmt ett besök hos honom för alla med någon form av besvär.
  • Anna S
    Anna S: Är dock på en annan adress i Karlskrona. Fick foglossning bekräftad hos sjukgymnast i v 20 och var helt knäckt. Skulle bara bli värre sa dom...Då fick jag rekommenderat att gå till en kiropraktor. Har nu varit hos Katarina Plan och är helt bra i ryggen och rumpan efter två behandlingar. Det är ett mirakel och jag kommer att gå flera gånger fram till förlossningen. Katarina är för jäklig :-) Helt oootroligt underbart och jag vill bara tacka dig så mycket!
  • Karin F
    Karin F: Här kan man få sina fötter fixade. Det känns skönt och härligt att gå till en duktig fotterapet.Jag fick tid snabbt och all den hjälp jag behövde. Rekommenderar denna fotterapeut till alla andra som har besvär eller bara vill ha en skön stund och/eller hjälp med sina fötter. Det känns verkligen skönt och föttterna är lena som sammet.
  • Christian L
    Christian L: Usel diagnostik som ger felaktig behandling. Förstår inte hur man kan utsätta patienter för dessa risker genom att slumpartat behandla det man tror är orsaken. Horribelt!