Kiropraktor i Lerum

2 rekommenderade kiropraktorer i Lerum kommun

• Heléne J
    Heléne J: Naprapathälsan (Patrik Söderqvist) är den enda som kunnat hjälpa mig av med långvariga candidaproblem Det var kostomläggning under begränsad tid och av honom rekommenderad mineral/vitaminterapi som räddade mig från myckert besvärliga symtom Patrik är en mycket behaglig terapeut . Han är aldrig omöjlig och är mycket kompetent och seriös i det han gör
  • Driver du kiropraktik i Lerum?

• 1 omdöme
    Mervi H
    Mervi H: Jag rekommenderar så hjärtligt FOTLYFTET som har kunnig och vänlig kundservice. Fotvådaren Cicci är en glad person som utför noggrann fotvård. Hon är mån on sina kunder och anpassar sig mycket efter kundens önskemål. Suosittelen sydämmellisesti FOTLYFTET jalkojen hoitoa, jolla on asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu. Cicci on iloinen ja tekee tarkkaa jalkojenhoito työtä. Hän pitää huolen asiakkaistaan ja joustaa paljon asiakkaiden tarpeiden mukaan. I sincerely recommend FOTLYFTET which has a professional and friendly customer service. Cicci is a happy and accurate footcare person. She takes care of her customers and is flexible to her customers' wishes.