Samira H:
Hoodiserna kunde vara mer av skönare material och bättre kvalitet, och det skulle vart bättre om tröjorna hade samma färg både på trycket och efternamnen på ärmen.
Annars var allt bra, man fick svar direkt och det blev exakt som man ville ha på trycket.
Lite oväntat när fakturan skrevs fel och att det blev mer pengar man skulle betala men företaget rättade till de och då fick vi betala det som vi kom överens om innan.
Kia L:
Vill rekommendera Adolfsson med en 5:a pga den hjälpsamma och trevliga personalen, men även för det breda sortimentet. Bra på stora storlekar och bra med flera prisklasser. Kläder för både fest och vardag!
Sofia A:
Alltid trevlig personal på alla carlings jag har varit på. Superbra service och har alltid hittat något snyggt. Rean har alltid bra utbud utan att det ser rörigt ut. Det ser ut som nyinkommet. Många plus till den tuffa interiören i butiken som får den äkta "rock-känslan". Super bra butik!
Helena S:
OJ vad jag tycker om den här butiken och OJ vad lite pengar jag alltid har när jag väl kommer på att den finns.. Måste styra upp det där i min budget. Väl värt DITT besök om du är i Örebro! Grymma kläder och märken, får alltid ett glatt bemötande och väldigt opretto!
Sofia A:
Konstig struktur på kläderna. Känns lite som kläderna står på måfå i början av butiken men känns mer organiserad längst in. Dåliga kortläsare som borde bytas oftare eller rengöras. Annars är det bra kläder till bra priser. Dock vill jag se mera ekologiska kläder på hm! Personalen känns stressade och man känner sig ibland iaktagen eller som en misstänkt snattare. En dålig egenskap, är helst inte där i längre perioder. Bra med koll på hur många plagg man tar med sig in i provrummen, men det känns ibland extremt när de frågar ut en om man har tagit något. Lite kränkade.
Daniel:
Kan dessvärre inte rekommendera detta företag alls. Försäljarna/butiksbiträdena är EXTREMT påflugna (på Brothers) och är oftast på dig direkt efter du har satt din fot i butiken! (Jag och en kompis uppmätte tiden en gång till >10 sek!!!) Inte okej! Man hinner m.a.o. ej orientera sig alls i butiken. Min tjej säger att hon inte handlar mer på Sisters för att dom antingen är regelrätt dryga eller står och ljuger om att ett visst klädesplagg sitter bra när det i verkligheten sitter som ett mindre tält o.s.v., bara för kränga på! Jag säger UNDVIK!