Kläder i Lidköping

7 rekommenderade klädbutiker i Lidköping kommun

• 1 omdöme
    Johan E
    Johan E: Med det största utbudet av kläder i Lidköping kommer Rydens att vinna i längden. Inte bara på grund av det stora utbudet utan de märken som butiken erbjuder. Jag har handlat mycket kläder där redan och mer kommer det bli.
  • Driver du klädbutik i Lidköping?

• 4 omdömen
    Olena K
    Olena K: I want to sincerely thank the salesperson at Jack&Jones store on Drottninggatan, Stockholm for his professional help in selecting clothes for my son. Otto, thank you so much for your attention and care!
  • Anders K
    Anders K: Bor i Norge och efter Gunnar Øye i Oslo så är City bäst. Jag kör från tid till annan de 35 milen till Lidköping för att köpa mig stilfulla kläder av mycket serviceinriktad personal. Med tanke på mina inköp hos City så kan man säga som fölger; hade City varit Coop så hade jag haft atiemajoriteten vid det här laget.
  • 3 omdömen
    Matte
    Matte: Hej. Fruktansvärt dålig service. Jag var klädd i jacka o jeans, skulle inhandla ett flertal kostymer typ Boss. Efter 10 min kom en kille fram o frågade om jag ville ha hjälp, då jag gått av o ann en bra stund borde han ju sett det. Ja tack svarade jag, ett litet lite ögonblick bara svarade expediten då. Efter ytterligare 20 minuter gick jag. Inhandlade på annan ort 3 st Hugo Boss kostymer för närmare 20.000kr, synd de uppförde sig så illa. Dit går jag aldrig igen. Detta avser Skövde-butiken.
  • Johan L
    Johan L: Antar att det är billiga och snygga grejer, men tyvärr kan jag inte säga något om kvalitén, de har nämligen bara kläder för småpojkar under två meter.
  • 1 omdöme
    Manel R
    Manel R: H&M i staden Lidköping har funnits under många år, men har tyvärr inte under tidens lopp kunnat förbättra eller organisera affären. H&M som kedja erbjuder bra kollektioner som är säsongsenliga och trendiga. Dock lyckas inte denna affären separera gamla och nyinkomna plagg på ett organiserat sätt så att kunden lätt kan hitta vad den söker.
  • Driver du klädbutik i Lidköping?

• Mq

1 omdöme
    Glad M
    Glad M: Mycket fattigt och tråkigt utbud, jag rekommenderar att Du åker till MQ Skövde som håller en helt annan klass!