Gina S:
En butik i Södertälje som i vanliga fall har service i världsklass fallerade totalt idag söndagen 5/1. Köpte ett par Gant-skor till min pappa i julklapp som han testade hemma och som tyvärr var lite för små. Han åkte iväg för att lämna tillbaka dessa, men då menar den manliga säljaren att han inte kan ta emot dem då de ” ser använda ut” och är dammiga. Bad pappa gå tillbaka och trots mitt tydliga telefonsamtal, då jag är en stamkund och känner Sussi personligen, blir vi väldigt dåligt bemötta och blir anklagade för att vi använt skorna när vi aldrig använt dem. Kommer tyvärr aldrig att handla här mer. Mycket missnöjd med bemötandet.
/Gina
Amanda E:
JC i Södertälje är en stor butik med mycket snygga kläder. De har både mycket tjej- och killkläder och en bra avdelning med jeans, både deras enga märke Crocker och andra märken som Lee och Diesel finns här. De får ofta påfyllning och varje gång man kommer in finns nyhter i butiken. JC har även en hel del fina underkläder som man inte får missa.
Amanda E:
MQ är en sån där butik som jag brukar glömma bort att besöka, fast egentligen har de ju mycket fint. På sistone har de dessutom satsat allt mer på att ta in nya bra märken. Jag gillar även deras egna märke Soul som har mycket fina kläder. Är man kille och jakt på kostym tycker jag även att deras märke Bläck är värt att spana in, riktigt snygga kostymer till bra priser!
Caroline H:
Helt okey service, men behöver utöka utbudet! Inte så mycket i stövel väg, men gott om sandaler till sommaren och de där lagom högklackade skorna som man aldrig tycks hitta annars. Har för övrigt gott herr- och barnutbud, lite olika märken att välja mellan.
Elin P:
- Barnavdelningen borde ligga på "markplan" då det är väldigt svårt att få hissen. Man tar ju helst inte barnvagnen i trappen..
- JÄTTEDÅLIG luft i butiken. Man väljer att springa in snabbt under sommaren.