Kläder i Stockholms län

Tyresö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 10 klädbutiker i Stockholms län

• Erik L
    Erik L: Endast 3 dagar öppet köp. Tydligen norsk ägare och i Norge har de ofta det. I Sverige räknar jag dock med svensk service och minst 7 dagar öppet köp, trots att det inte finns lagar om det. Ingen möjlighet att diskutera detta. Om jag köper Levi's igen så blir det i någon vettig kedja.
    Mikael M
    Mikael M: Jag och min flickvän var inne häromdagen då vi råkade se skrivet stort på skyltfönstret "STOR 40% REA!" Självklart gick vi in för en titt, och möttes av en sur dam som inte ens hälsade och såg allmänt otrevlig ut, som stod och packade upp varor. Inne i själva butiken fanns kanske 2-3 varor som överhuvudtaget hade rea, när vi frågade snällt om de hade mer reavaror svarade kassörskan "Nej! det här är inga säsongsvaror, inte!" ...Okej? aja vi strosar runt och hittar en del intressanta varor, rätt dyra men okej utbud, Tjejen ville handla för närmare tusenlappen, Vi frågar om det går bra för de 900 kr vi har på oss, varpå kassörskan rent ut skrattar åt oss och svarar "jag äger 3 butiker, ser ni inte att det står ett pris? jag har varit i den här branschen i flera år! Man betalar det pris som står!" Vill här påpeka att jag själv arbetar som kassabiträde i en klädbutik och VET att butikschefen har alltid sista ordet, kul att bli hånad bara för att man frågar, frågar snällt dessutom. vi kände oss kränkta av hennes i allmänhet otrevliga bemötande som hon uppvisat sedan sekunden vi klev in, nu fick det vara nog så vi lämnade varorna på disken och gick ut tomhänta, När vi kom hem hittade vi samma varor på Ebay för ett totalt värde av inte ens 500 kr, så jag är glad att vi inte slog till ändå! :)
    Anton K
    Anton K: Min sambos lillebror testade ett par G-star jeans och då de satt bra tog jag ett kort med mobilen på honom iförd jeansen mitt i butiken. Detta för att han skulle kunna visa upp bilden för sin pappa och köpa dem. Då kommer en av personalen fram till mig och ber mig att radera fotot, när jag talar om anledningen varför jag tog kortet säger hon att det inte spelar nogon roll. Enligt henne får man inte ta kort då JC inte kan garantera att jag inte går hem och syr upp ett par likadana jeans. MEN HALLÅ! Om jag var ute efter att kopiera ett par G-star jeans tar jag väll och köper dem, mäter upp varenda milimeter, jämför tyg och sömmar och sedan lämnar tillbaka dem på öppet köp. Hade hon sagt att man inte fick fota i deras affär hade jag snällt accepterat det men detta argument är ju rent ut sagt idiotiskt. Dessutom är JC en återförsäljare. Jag skulle haft större förståelse om det var en mindre designer som hade tagit fram en liten kollektion. Dessutom kan man köpa byxorna på nätet och där finns det bra mycket bättre bilder än vad jag fick fram med min telefon (Iphone) i lysrörsljuset i butiken. Alla mått finns även angivna på webben. Dåligt JC!
    Marta H
    Marta H: Uselt bemötande och dåliga skor! När jag i förra veckan skulle klaga på mina nya läderkängor för att de släpper in fukt och jag blir blöt om fötterna när jag går ute i vanligt höstväder (ej regn eller snö)så anklagar expediten mig dels för att ha gått i vattenpölar med dem (?) och dessutom för att ljuga när jag påstår motsatsen! Och att reklamera kängornavar det inte tal om! Trodde inte det var sant!!
    Lena H
    Lena H: Handla inte på nätet Handla aldrig av dom det går inte att kontakta dom i Sverige om det blir problem och snorkig kundtjänst för butikerna i Sverige som inte hjälper till och bara automatiska mejlsvar och 21 mejl utan annat än enkätsvar
  • Håkan L
    Håkan L: Kolla dina fakturor noga om Ni handlar med detta företag!
    Maja E
    Maja E: Uselt! Ägarinnan ljög om märkena och kläderna och försökte lura min vän på pengar!!! Gå bara dit om ni inte har andra alternativ!! Hon är på en som en hök och väldigt påstridig oxå. Dyrare än på tex Grandpa.
    Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Helt ok kläder för pengarna men väldigt mycket gubbvarning på dem..ruskigt dålig passform på kläderna, lite gjorda för något större män, tvärt emot figursytt på hela sortimentet (i alla deras butiker), annars trevlig personal!
  • Tobias H
    Tobias H: Snygga skor men en kedja med en bedrövlig policy vad gäller reklamationer vad gäller trasiga skor. Min sambo köpte skor som gick sönder efter en vecka. Hon åkte in med dessa, nekades nya eller pengarna tillbaka, dock åtog sig Scorett att laga felet. Någon vecka senare hämtade min sambo skorna som efter ytterligare en vecka gick sönder igen. Pånytt en resa in till Scorett som återigen vägrade ge pengar tillbaka eller tillhandahålla ett nytt par. Dock skulle de lagas denna gång (eh schysst, på riktigt denna gång alltså?). Ytterligare en vecka senare åkte vi in igen (jag var med vid detta tillfälle). Skorna var lagade men tyvärr iögonfallande fult och slarvigt med lim och klisterrester både på klack och mocka. Min sambo blir nu självklart irriterad, visar expediten hur illa skorna är lagade, och påpekar att hon nu snart i resor och parkeringspengar betalat lika mycket som skorna ursprungligen kostade. Expediten menar att hon inte får göra annat än att ta in skorna på lagning ännu en gång. Den enda person som får ta beslut om återköp hade nämligen semester. Och häri ligger dilemmat: Om man inte kan betro sin personal så pass att de kan ta egna beslut och ge kunden en schysst behandling i de fall som Scorett inte levt upp till ens någon form av "lägsta rimliga skamkrav" så är de faktiskt inte värda fler kunder. Stor varning utfärdad. Det här är en rutten filial till en dito rutten kedja.
    Ulf B
    Ulf B: Dryg personal som inte är intresserade av att hjälpa kunderna. Deras kupongrally är rena rama lurendrejerierna. De fifflar m kupongerna så att du som kund ska få ut så LITE som möjligt av dem. Helst inget alls. Handla inte här!!!
1...8910