Konditori i Skåne

Svedala  (1 st)

Topp 10 konditorier i Skåne

• 4 omdömen
    Crille N
    Crille N: Om jag bara fick säga ett ord: Ribersborgsbomb! Men nu får jag ju säga flera... Så, ett mycket vänligt kundbemötande, med värme och glädje. Ett sortiment som går från det härligt grova rågbrödet via frallor i en uppsjö av smaker och varianter till söta frestelser som får samvetet att bli dåligt bara av att titta på dem. Men ack så ljuvligt att falla för dessa. Tillbaks till Ribersborgsbomben - en sockrad vaniljbulle där man har låtit den vanligtvis alldeles för snålt tilltagna vaniljkrämklicken ersättas av vaniljkräm utblandat med grädde till bristningsgränsen, knappt så att bullen förmår att hålla den inne(originalet finns i Limhamn och heter "Limhamnsbomb" av förklarliga skäl). Öppet tidigt och även bra erbjudande på frukost att äta på plats. Litet minus kanske på kaffeutbudet, men brygg räcker långt. Ett måste att besöka om du gillar gott bröd och bakverk. Bra priser på tårtor/motivtårtor.
  • Lars B
    Lars B: Har inte lyckats hitta ett bättre konditori ens om man åker till Lund. Fina råvaror, bra hantverk. Wienerbröd som smakar smör och hemgjort. Bakelser likaså. Olika sorters mazariner, småkakor och tårtor.
  • Michael N
    Michael N: Helt underbart. Alltid nybakat o fint. Bra priser och trevlig personal. Ett riktigt smultron ställe.
    Elin P
    Elin P: gott och billigt fika och supertrevlig personal
    Marie E
    Marie E: Man får alltid ett vänligt och glatt bemötande. Kakorna och tårtorna är fantastiskt goda. Ett 1-klassigt konditori!!
  • Martin A
    Martin A: Väldigt mysig affär, med trevlig personal, samt väldigt goda bullar! Deras wienerbutterkaka är brutal! =)
  • SARAH I
    SARAH I: EXTREMT DÅLIGT och Respektlöst BEMÖTANDE! Självgod personal som ej bad om ursäkt för låtit mig vänta i mer än 20 min. Utan hade mage att säga ”Ja vi hör dig men vi var där inne” herregud!!! Ni ska ut och serva kunderna inte gömma er i lagret. Var är kundservicen????!!!
  • sara s
    sara s: så grymt gott bröd! De har en masssa olika sorters bröd, bagels, frallor, ciabattas och allting är väldigt billigt. Det är framförallt brödet de vinner på, bakverken ligger i lä där.
    Christian S
    Christian S: Det skulle inte heta café, ett snabbfik kanske, ingen lugn vrå. Högljutt travande av kunder utanför. Har använt det bara tre - fyra ggr mellan väntorna på läkarmottagningen ovanför. Smaklöst kaffe och torr baguett (hade jag otur den gången) Beställt bara the efter detta. Personalen verkade ointresserad av att bemöta kunder. Dom kanske turas om att sitta vid kassorna affären. Caféet känns lite överflödigt. Ett + man kan iakta alla stressade människor utanför skyltfönstret ;)
  • sylwia k
    sylwia k: HEJ idåg köpte jag Kycklingbaguett med svart sand i sallat, Säljare kvinna med blont hår sade ingenting varken föreslagit en pengarna tillbaka eller byta till en annan baguett