Magnus B:
Som att backa bandet hundra år – och då menar jag något positivt. Bakverk som både tycks knådats och gräddats av självaste Cunigunda.
Att sitta ner och dricka kaffe i koppar på fat, att hälla upp bönbrygden ur stora samovarer, det kan vara en av vår tids verkliga tidsmaskiner IRL.
Therese G:
underbart ställe bästa cafét i siguna! här hittar ni mig om jag är inte är hemma. Personalen är super trevlig och gullig.
Jag rekommenderar att testa vaniljbullarna eller mandelcroissanterna samt chilichokladpralinerna.
Kan va mycket folk på helgerna, men värt att gå dit ändå.
Cajsa J:
Oj OJ OJ, vilka sallader!! Fräscha, stora och mycket bra pris.
Att de sen toppar stället med fräscha lokaler och trevlig personal gör att detta blir en solklar 5:a!!
Gå hit och ät en lunch om du har vägarna förbi, annars ta en omväg för att komma hit ;-)
Alf Max Joacim A:
Säljer underbara produkter.
Underbart kaffe i alla varianter.
Latte/ Espresso eller standar kaffe från en perfekt enhet.
Taxibilar utanför.
Rätt pris & rätt service.
Underbart frukostbröd, kaffebröd, färdiga smörgåsar och tårtor till otroliga priser!
Även sallader & varma varianter av smörgås!
Äkta Saffran (35kr/påse IRAK) vilket är underbar för en fiskgryta.
Saffrans bullar gör Bullens bättre.
Björn G:
Och vinnaren är..(trumvirvel)....Salvatores Italienskt Lantbröd! Helt klart bästa lantbrödet som finns idag! Har letat i hela stor-Sthlm efter liknande ...men glöm det.....Vi är faktiskt flera som hyllar detta fantastiska bröd. Så det så!!
Tyvärr är det ganska svårt att hitta brödet(2 strl, halv- o helkilo) men prova Daglivs på K-holmen./Björn
Susanne I:
Jag vet inte om jag gör något dumt nu - allt bröd kanske tar slut men...
Ni måste bara testa surdegsbrödet, helt perfekt för att inte tala om allt kaffebröd och småkakor, mmmm!
Daniel B:
En macka, kaffe med garvsyra och en vattnig juice under eget varumärke.. 90 spänn!!! Men man får även sitta i en lokal som helt saknar charm.
Malin S:
Brie- och salamimackan är något jag köper på tok för ofta. Men så är den riktigt god också.
Lite väl avskalad lokal, det är inte något ställe jag vill fika på, men jag går heller inte dit av den anledningen.
Gott bakat bröd, bullar och tårtor. Kostar därefter.
Jakob J:
Äkta konditoriatmosfär som osar kvalité. Man blir aldrig besviken.
Ett tips, ta med stora börsen. Kvalité kostar skjortan så var inte förvånad om du kommer ut mätt, belåten och fattig :D
Karin V:
Gateau förnekar sig aldrig. Fantastiskt bröd, goda bullar, kul te (om än i påsar) och trevliga tillbehör. Personalen tillmötesgående och med tålamod.
Christer C:
Fantastisk god mat, spec. den libanesiska,
men även dagens och ala carten. Fin service i en liten mysig restaurant.Kan verkligen rekommenderas.
Hanna Camille W:
Har blivit riktigt dyra. Köpte 2 små sunkna mackor, 1 liten Cola och 1 lättöl och det kom på 155kr.
Colan och lättölen var jättevarma. Alltså inte ens kalla :(
Pallas har verklingen blivit dåliga.
Christer R:
Jag GARANTERAR att de har Sthlms bästa pastasallad, jag måste ha ätit där i snart tio år, och blir lika nöjd varenda gång. Ägaren berättade för mig att de har en stammis som ätit samma rätt 5ggr i veckan i flera år. Inte så vansinning som det låter...