Konditori i Västra Götaland

Mölndal  (1 st)

Topp 22 konditorier i Västra Götaland

• 12 omdömen
    Lioudmila K
    Lioudmila K: Beställde en tårta förra veckan och hade kontanter och inget på konto.Kunde inte betala med kontander på Kville Dahls bageri och gick utan min beställning.dessutom personalen knappast behärskar svenska.Väldig arg och besviken.Alla matställen MÅSTE hantera kontanter
  • Anna F
    Anna F: Underbara bröd, underbara bakverk, fantastiskt bra priser. Enda minuset är att de inte tar kort, men det har antagligen räddat mig från att överköpa... :)
    alexandra n
    alexandra n: mysigt ställe at fika på men funkar även bar att ta med från detta konditori med trevliga personalen.
    Johan J
    Johan J: Mariakonditoriet har alltid ett stort utbud av kakor och bakelser i gammal god konditoritradition. Det är normala priser för ett hembageri, dyrt om man jämför med industribakat men mycket roligare. De har mycket matbröd, även ekologiskt och allt bakas i lokalen och kan köpas varmt o nybakat tidigt på morgonen. För traditionalisten!
  • Karin D
    Karin D: Mycket gott - frallor, bullar och tårtor!
    Ann-Kathrin W
    Ann-Kathrin W: Världens godaste semlor, och alltgrovt bröd. Mums!
    Maria E
    Maria E: Luktar gott redan när man åker förbi med bussen. Mycket gott bröd. Bullarna är himmelska.
  • Malin J
    Malin J: Godare bröd får man leta efter. Mkt fina tårtor.
  • Andreas J
    Andreas J: Bageriet med drive-inn! Funkar kanon om man har bråttom och har man tid kan man gå in och njuta i det fina nybyggda fiket! Tack för att vi har fått ett fräscht fik i Mariestad.
  • Dan B
    Dan B: Godaste semlor i landet
    g
    g:
  • Helen A
    Helen A: Helt fantastiskt goda bakverk med riktigt smör i. Jag har aldrig ätit så goda kakor någon annan stans. Trevlig personal och rent och fräscht.
  • osej o
    osej o: Ett fynd som gör det väl värt att promenera hit när man är på Backaplan (eller någon annanstans i Gbg för den delen). Goda och stora bakverk, supertrevlig personal och mysig gammaldags stämning. Särskilt gillar jag kakorna och smörgåstårtorna.
  • Arnold L
    Arnold L: Mycket bra kvalitet och trevlig service till vänlig priser
    Per Olof A
    Per Olof A: Trevlig café med centralt läge. WiFi ingår! Lite bullrig, men samtidigt levande miljö. Bra service, gott kaffe.
    Fröken F
    Fröken F: Gott bröd och goda bakverk. MEN: Smörgåstårtan jag åt idag var dock urdålig, jättetjockt bröd, ena fyllningen var (helt ok) mimosasallad, den andra fyllningen var helt enkelt bara ett tunt lager smör! Gott om sallad som garnering men inte speciellt mycket av annat. På en normalstor bit (av en rund tårta) fick jag 3 räkor och en ostrulle som garnering. Tråkigt då jag tycker produkterna och personalen är bra i övrigt.
  • pia o
    pia o: väldens godaste hallon och kardemummakaka även toscan är supergod
  • Eva M
    Eva M: Mycket väl värt ett besök! Underbart gott bröd bakad i vedeldad ugn med riven ost- du får äta så mycket du vill till en billig peng.
  • Katarina B
    Katarina B: På det här cafét bakas enligt GP 2010 Göteborgs bästa semla. Grädden är formad till en slalombacke. Mehrans bakelser, tårtor och kakor är farligt goda och ett besök här kan varmt rekommenderas.
  • Alexandra B
    Alexandra B: Goda bakelser och kakor, till ett bra pris.
  • Rizgar A S
    Rizgar A S: Slaw hawler! Har sarkawto bn bo nawi letannawa. Insha alla ba dli khotan abet.