Konsulter i Gävleborg

Gävle  (3 st)
Hudiksvall  (2 st)

Topp 5 konsulter i Gävleborg

• Elina E
    Elina E: Jag fick kontakt av Företagsrådgivarna (fd Hewal) när jag precis hade startat upp mitt företag i början av året. De erbjöd mig en provperiod på 3 månader där jag kunde få hjälp av dem att bland annat söka bidrag och stipendier från EU och hjälp med allt från ekonomi och juridik. Allt lät jättebra, men då jag driver företaget med en partner så sa jag att jag inte kunde bestämma något själv. jag bad säljaren att han skulle mejla mig information så att jag kunde prata med min partner innan vi eventuellt skulle beställa. Gissa min förvåning när jag plötsligt får hem en faktura och välkomstbrev från Rådgivarna några dagar senare. Jag som inte ens hade lämnat ut min adress, utan enbart mejladress vid telefonsamtalet. Riktigt förbannad ringde jag upp till dem direkt, och ifrågasatte hela fakturan. I brevet stod även om jag inte hade sagt upp tjänsten inom en vecka hade jag bundit upp mig på 1 år för ca 4000 SEK. Inte okej!!!! Jag sa bestämt ifrån och sa att jag ALDRIG hade godkänt något avtal. Bad dem skicka mig ett mejl som bekräftade att jag inte var bunden till något och inte hade beställt detta. Jag är glad att jag kom ifrån det avtal de tydligen tyckte jag hade godkänt, för jag kommer aldrig rekommendera dem till någon eller använda dem heller. Riktigt uselt gjort av dem! (Ps synd man inte kan sätta minus på reco, ni är inte ens värd en reco av mig)
  • Filip L
    Filip L: bra!
  • Margareta S
    Margareta S: En riktig kanondag. Kände att vi har mycket att ge i vår verksamhet
  • Rickard D
    Rickard D: Detta företag har något samband med Stadsnät. Uppenbarligen har man ändrat företagsnamnet från Open Net Ab till detta. Har brutit mot NIX-registret vilket föranlett 2 klagomål med beslut hos Direktreklamnämnden och ytterligare 4 klagomål väntar för beslut. Dom försökte kringgå NIX-adresserat genom att knacka dörr och detta klagomål ligger också hos DM-nämnden. Dom påstår att deras rutiner att kontrollera mot NIX-registret har förbättrats, men likväl så ringer dom och vill marknadsföra bredband. Nu har dom för andra gången undvikit att svara på DM-nämndens förfrågning av varför dom brustit mot NIX-registret.
  • Inte n
    Inte n: Blev lurad av RK och blev tvungen att köpa loss redovisningen jag redan betalt för när jag skulle byta redovisningsbyrå, att de sedan pratade lika om mitt bolag till andra bevisar deras oseriösitet..