Välkommen till Kylpartner i Stockholm! Vi erbjuder dig en helhetstjänst för din värme- eller kylanläggning. Allt från mätning och installation till drift och service!
Lennart N:
Proffsiga och snabb service. En riktigt kompetent partner.
Ingemar A:
Om du nöjer dig med slarviga hantverkare som saknar yrkesstolthet så kan jag varmt rekommendera Edekyl.
Om man prioriterar att allt skall gå i ett rasande tempo, ja då kan det inte bli annat än fel. Snett och vint, tumstock och vattenpass tycks överflödigt.
Brister:
Montering av rörsvep i putsat tak med hjälp av plastplugg instucken i annan plastplugg.
Ihopskarvning av 5 rörbitar i stället för att montera en hel bit! På två ställen! Överlag har man skarvat ihop korta bitar i stället för att använda hela rörbitar. Fult och oproffsigt! Man har naturligtvis gjort detta för att spara pengar i projektet som var på fast räkning.
Montering av elkablar mot putsad vägg med U-klämmor avsedda för gips och trä.
Montering av säkerhetsbrytaren med träskruv i putsad vägg utan plugg. Bara två skruvar sattes dit, plats för fyra.
Alldeles för mycket vittnar om dåligt yrkeskunnande, slarv och brist på yrkesstolthet, varför jag absolut inte vill rekommendera Edekyl, snarare varna för detta företag.
Ingemar Aourell
Nacka