Peter M:
Fick vårt badrum renoverat av E-H Home. Resultatet blev fantastiskt bra. Killarna som var här får toppbetyg av oss. Dom var superskickliga och noggranna samt mycket måna om att allt skulle bli bra. 2 killar var här hela tiddn och sprang inte iväg hela tiden som andra hantverkare brukar göra. Bahman som är chefen var alltid tillgänglig och servicemindefd. Slutbetyget blir lätt 5 stjärnor.
Peter Marschall
Malmö
Vi på Esos bygg i Malmö tar alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn. Välkommen att kontakta oss för rådgivning!
Karin L:
Mycket nöjd! Badrummet blev över förväntan och allt har gått smidigt under byggtiden. Har hela tiden hört av sig och berättat vad som händer och stämt av materialval m.m. Rekommenderar verkligen!
Vi är det jordnära byggföretaget med fokus på dina drömmar!
Marika J:
MZ Bygg & Renovering AB renoverade vårt badrum från grunden hösten 2024. Allt fungerade verkligen supersmidigt. Från första till sista kontakt har bemötandet varit professionellt, lyhört, följsamt och lösningsfokuserat. Vi har känt att våra önskemål har blivit omhändertagna i stort och smått, samtidigt som Mahir och hans medarbetare när det behövts kunnat föreslå bättre lösningar än de vi kommit på själva . Arbetet har utförts noggrant och snyggt, byggarna som varit hemma hos oss har verkligen bemödat sig om att hålla rent och varit vänliga och smidiga i alla kontakter. Vi har haft full insyn och inflytande under hela processen. Alla frågetecken har rätats ut genom god kommunikation och full transparens från MZ Bygg och Mahir vilket har gett oss både trygghet och möjliggjort god planering även vid mindre och oundviklig försening. Vi kan varmt rekommendera MZ Bygg & Renovering AB och ser fram emot att anlita dem igen för framtida jobb!
Välkommen till Parkettesset – Vi ger ditt hem ett nytt utseende!
Tomas K:
Utmärkt. Vi ville ha ett enkelt och bra företag som slipade vårt 100 meter fiskbenparkett. Vi hade ingen koll på hur eller vad man gör men de gjorde allt åt oss och kom när de skulle och blev klara i tid. Dessutom gjorde de om ett rum , inte för att vi klagade utan för att de inte var nöjda själva. De löste allt med rotavdraget med. Rekommenderas
Maryam N:
Genom sina professionella hantverkare och känsla för detaljer förverkligades min vision för ombyggnation av vårt badrum via Dufab hus. Planeringen gicks igenom steg för steg. Tidsplan hålls och arbetet utfördes med kvalitet och yrkesstolthet. De var ytterst proffsiga i sitt bemötande och hänsynstagande då vi var hemma under hela renoveringen med 2 barn under sommar lovet.
Alex Gustav A:
Slipning av fiskbensparkettgolv och behandling med hårdvaxolja blev så bra att vi bestämde oss att även anlita Öresund Parkettslip för att sedan lägga ett helt nytt fiskbensparkett. Trots svårigheter med ett ojämnt golv som skulle möta det nya fiskbensparketten lyckades de få ihop allt utan en enda skarv. Bra kommunikation, proffsigt utförande och lösningsorienterad. Mycket nöjd!
Lena L:
Slipat och hårdvaxat golv
Golvet blev så snyggt,helt nöjd.
Mycket nöjd med allt från beställning till färdigt golv
Väldigt trevliga, god service.
Ove Samir E:
Innan jag köper en tjänst av ett företag brukar jag kontakta företaget för ett mindre jobb för att se om de är intresserade och hur de hanterar en mindre kund. Ett företag är ju aldrig mer intresserade av dig än strax innan du blivit kund. Kontaktade därför Malmö Betong och Stenslip via deras formulär på hemsidan och gissa vad? Fullständigt ointresserade, återkommer inte ens överhuvudtaget med någon form av svar. Välj en annan leverantör som är lite mer intresserad!
Johan N:
Aldrig mer kommer jag ta kontakt med svensk Interiör.
- dåligt kundbemötande
- priser som enormt mycket dyrare än andra.
- gör en bakgrunds kontroll av bolaget.
- ta referenser på utfört arbete hos andra kunder.
- mm
En sammanfattning av bolaget och personalen är att inte lever i nuet.
Själv har jag gjort en grundlig undersökning av bolaget och man säger bara VARNING !!!