Lägga golv i Sigtuna

6 rekommenderade golvläggare i Sigtuna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från golvläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Hantverksbyrån Stockholm AB

Verifierat företag
    29 omdömen
    Alexander S
    Alexander S: Vi anlitade de för en större utbyggnad av vårt hus. Professionellt bemötande, duktiga och håller vad de lovar. Vi kommer absolut anlita de igen nästa gång vi behöver hjälp med något.
  • Driver du golvfirma i Sigtuna?

• Roger H
    Roger H: VI har använt oss av Rosenhill vid såväl badrumsrenovering som uterumbyggnation och förrådsisolering och vi har varit supernöjda alla gånger. Tillmötesgående, smidiga att ha att göra med. Mycket lyhörda och anpassningsbara om vi vill ändra på saker under processens gång, och kan också komma med tips och idéer som är praktiska och smidiga. Roger & Lotta
  • Anders E
    Anders E: Trevlig bemötande och mycket duktiga hantverkare. Bra tidsplanering, mycket väl utfört arbete, har försökt och lyckats hålla en bra prisnivå. Kommer att anlita dem i fortsättningen. Anders Ekfalk
  • Aspol A
    Aspol A: Jobbet utfört till belåtenhet och på utlovad tid. Mycket nöjd. Kan verkligen rekommendera.
  • Wendy K
    Wendy K: 2gg beställde vi våtrumsbadrum, och båda gångerna gjorde de inte det. Första gg var för att killen vi pratade till hade åkt till konferens och inte hade fixat det, andra gg var att fargen vi hade beställt hade gått ur sortementet, men, det tänkte INTE att ringa oss och informera, så det tog tid från våra bygg som fick vänta för allt byggmaterial. Vi fick hjälp till slut 3.de gg gilt. Jag kommer ALDRIG att rekommendera de till vänner om de ville har någonting gjort korrekt på första gången.
  • Driver du golvfirma i Sigtuna?

• henrik j
    henrik j: Kan inte rekommendera Järfällabutiken i Stäket. Var hos dem och lämnade in intresseanmälan/beställning om badrumsrenovering efter deras kampanj i Metro. Ingen har hört av sig - det har gått ett år! så mycket kan de väl ej ha att göra! Ett annat företag tog hand om jobbet och jag är en nöjd kund hos dem!