På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
Lars L:
Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
Välkommen till oss på LYCAB. Låt oss ta hand om dina högt flygande planer om diverse takarbeten - För en säker miljö på osäkra höjder.
Carl N:
Grymt bra jobb, flexibla med tider och anpassningsbara till förutsättningarna. Fixade trasiga pannor och annat som dök upp. Städade helt rent efteråt. Bra och snabb kontakt också.
MARIA L:
Varning!!
Har gjutit en platta på terrassen hos mig som de inte lyckats få rätt fall till golvbrunnen på. Allt regnvatten rinner in mot husväggen och genom otätad altandörr som jag påtalade att de skulle justera och höja upp. Men jag fick veta att det inte var nödvändigt att justera dörren. Regnvattnet fortsätter sedan rinna ner efter innerväggen och har orsakat stora fuktskador. Sweds känner naturligtvis till detta då jag påpekat det men har nu gått under jorden och vägrar svara på telefon, sms och mail då de förstått att detta kommer att bli mycket kostsamt för dem.
Fy för oseriösa hantverkare..........
Maria
robert w:
Lennart är en skojare, hans "ärliga" handslag om inga överaskningar när man anlitar honom är vatten värt. Nu har har han länsat sitt bolag Grundbolaget AB på alla tillgångar och flyttat dem till Åkeribolaget AB. Allt detta för att han måste stå till svars för ett dåligt jobb han gjorde på Värmdö åt mig. Anlita absolut inte honom eller hans dotter som tagit över, de är helt införstådda med upplägget ovan. Han gör nu en skenmanöver via rekonstruktion innan han sätter Grundbolaget i konkurs och bedriver verksamheten vidare utan ansvar i nya bolaget Åkeribolaget.