Lås i Vasastan

2 rekommenderade låsfirmor i Vasastan, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om fri värdering nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Välkommen till Storstadens lås. Vi gör det mesta som har med lås att göra och har även låsjour dygnet runt alla dagar i veckan! Vår välsorterade butik har öppet måndag-torsdag 08-17 och fredagar 08-15...
    AINI L
    AINI L: Fick riktigt bra och kunnig service när jag ringde. Lämnades med en känsla av att medarbetaren tog sig tid för att hjälpa mig på bästa sätt. Kommer absolut anlita och rekommendera er vid behov!
  • Driver du låsfirma i Vasastan?

• Mimi C
    Mimi C: Min stackars 85 åriga pappa, med ALZHEIMERS DEMENS fick panik och ringde denna låssmed för han inte kunde få upp garagedörren. Det var inget fel alls - bara ett batteri som behövde bytas (jag var på väg med ett batteri samma dag) Låscentrum kom ut, och bytte batteri, och stackars pappa fick en fakura på 1540 kronor!!!! Han har inte mycket pangar alls, och är så förvirrad att han inte ens kom ihåg vad han gjort när jag kom, 2 timmar senare. Jag försökte ha en dialog med dem, för att förklara, och se om vi kunde diskutera fakturan. Visst förstår jag att vi behövde betala för att de kom ut, men 1540????? För att byta ett batteri!!!! De var bara väldigt otrevliga, och propsade på att pappa inte alls var förvirrad. (Han har har inget medicinskt ansvar, och kommer inte ihåg något från stund till stund - OCH JAG ÄR LÄKARE, så jag vet!!). Oetiska och otrevliga, ANLITA INTE LÅSCENTRUM-Surburnnsgatan!