DANIEL L:
Egentligen gällande onlineshoppen:
Jag nappade på ett "tag 3, betala för 2"-erbjudande och beställde tre varor av samma typ men i olika färger. När det var dags att skicka varorna var dock tydligen en av färgerna slut i lager. Det löste Åhléns genom att helt enkelt bara plocka bort den ur min order, men likväl kräva mig på lika mycket pengar. När jag sedan tittade på hemsidan igen så angavs det fortfarande (eller igen) att varan fanns i lager. Rent och skärt lurendrejeri! Jag rapporterade såklart detta till Konsumentverket, så vi får se om det ger resultat.
Åhléns förslag på lösning då jag kontaktade dem var för övrigt att om jag inte var nöjd så kunde jag returnera de andra varorna...
I framtiden väljer jag självklart att istället handla någonstans där man åtminstone hört talas om termen kundservice.
Stefan J:
Oerhört tillmötesgående och professionella, känns som de har ett genuint intresse för att överträffa våra förväntningar. Prisvärt, absolut värt varje krona.
Om ni på lagret läser detta så vill jag bara säga, ni är grymma!
Zoran Ž:
Uselt returhantering ( ordernr: 1521440, Returnummer 1K0/2B82 )
4 veckor att behandla ett returärende ( ångerrätt ) är under all kritik. Inget företag har så lång returhantering.
Min fråga till Skruvat.se:
"Hej
Vad har hänt med min retur 1K0/2B82, skickades med Schenker den 25/9-2016 kollinummer: 035300070428 "
-------------------------------
Svar från Skruvat på min fråga om retur:
"Hej,
Tack för ditt mail.
Dessvärre har inte din retur kommit fram till oss ännu.
Det kan ta upp till 2 veckor innan den har kommit till oss sen till kommer ungefär 2 veckor innan returavdelningen har hanterat den.
Så fort dom har gjort detta kommer du få ett mejl.
Med vänliga hälsningar,
Linda
Kundservice"
Linda N:
Behövde tips av personalen. När jag väl hittat någon verkade hon vara väldigt stressad och fick bara en anvisning om var produkten fanns. Hon sa på ett icke trevligt sätt att hon inte hade tid. Förväntar mig mer av Åhlens. Kanske var de kort om folk just den dagen.
Sven L:
Bra priser, smått omöjliga när det gäller returärenden. När Jag enl. garantin ville returnera ett trasigt minneskort sa dom att Jag hade haft sönder det själv och vägrade byta.
När Jag sedan skickade kortet till tillverkaren så fick jag ett nytt direkt. Skönt för webhallen som slapp allt jobb. Dom vill väl helst bara sälja.
Torbjörn K:
Vi körde ett bohag från pickfords till en kund i Luleå.
Volymen stämde inte så vi bad pickfords verifiera att det var 5 boxar á 5 m3 var. Detta gjorde de först, men när vår kund kontaktade dom och sa att det var mindre volym ändrade de sig och sa att de inte fick lämna ut några uppgifter till oss.
ett oseriöst företag
Stefan S:
Anlitade dem för frakt av inköpta varor på auktion. Företaget glömde meddela när varorna var framme men ville trots det ha extra betalt för sen avhämtning. När varorna väl skulle hämtas möttes jag av en riktig butter representant som inte var det minsta hjälpsam och tillmötesgående.