Arne K:
Behövs ingen annan elaffär än denna, här hittar jag ALLTID de lampor och reservdelar jag behöver. Som "grädde på moset" en kunnig och trevlig personal med goda råd och tips, icke att förakta.
David H:
Kanonföretag med bra service. Säljer kvalitetslampor samt tillbehör till dessa. Man säljer prisvärda produkter till bra priser.Trevliga anställda som alltid har ett leende på läpparna.
David H:
Trevlig personal som erbjuder bra service. Man säljer kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Det mesta finns redan i butiken men det erbjuds även hjälp att göra en beställning om man skulle vara ute efter något speciellt.
Elin K:
En liten affär med mattor, lampor och gardiner. Personalen är jättebra och hjälper gärna till. De hjälper dig med allt från att hitta rätt färg på din gardin till att sy upp dem. Enda negativa är dess läge som ligger aningen utanför de andra affärerna men det är absolut värt resan!
Dino I:
Jag köpte en LG G4 OLED tv från Hembiobutiken efter att de sänkte priset på modellen med 50%. En timme efter att jag fått min orderbekräftelse så hörde bolaget av sig och skrev att de var tvungna att annullera ordern och hävdade att det rörde sig om ett prisfel från deras sida och att de bara planerade att sänka med 25%. Den enda kompensationen jag erbjöds var 1000 kr rabatt på tv vilket fortfarande var dyrare än vad den kostade hos andra butiker.
Konsumentverket är väldigt tydliga med att en orderbekräftelse medför ett giltigt köp som företaget inte har någon rätt att annullera. De rekommenderar att anmäla till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) vilket jag också kommer göra.
Rekommenderar andra att inte handla här ifall ni inte har lust att få er order annulerad pga misstag från Hembiobutikens sida.