Mathias N:
Hej!
Jag heter Mathias o jag vill säga att här ska man köpa maskiner dom tar sina kunder på allvar o är där för kunderna vi titta på traktorn en valtra t234 o den ser ut som nu så ja klippte till o har man någon fråga så svarar dom allris o jag kommer i framtiden anlita er när j behöver någo mer så min recension är 👍👍👍
Johan A:
Ett företag som har allt du behöver inom områden som bygg, trädgård, färg och foder. Har även spannmålsmottagning.
Har exceptionellt trevlig personal, speciellt på sommaren.
Glad Bonde o:
Som helkund känner jag mig trygg, Alla ställer upp dygnet runt för oss i vått o torrt.
Andra leverantörer har inte alls den personliga kontakten och tar dessutom hutlöst betalt för sina tjänster.
Mathias N:
Mycket dåligt företag under all kritik säljarna vet knappt vad för saker dom har o inte någon moral för kunder o inte hjälpa till om det är något som inte man kan då skall man hjälpa till men inte dom å vd är märklig person alltså men j tror dom bara säljer till rika bönder å jag vill bara varna andra som tänker köpa något av dom att räkna inte med något j tror dom inte ens kan deras maskiner tycker dom ska utbilda sig mer o ge kundera mer kärlek så kommer det gå ännu bättre å skriver man får man knappt något svar oxå o deras finansbolag är under all kritik jag kommer få in 4.1 miljoner på kontot om två månader o dom vill inte ge mig lån på den dryga miljonen j snart får in sen åkte jag 60 mil för att se den o vd knappt hälsa o ville bara ha saken ur värden så fort som möjligt o han kunde inget om den på råga jag ska kontakta andra firmor för svar på frågor om datan i maskinen o sen när man köper en maskin så skall allt vara kollat men då rekommendera dom lantmännen för genomgång av maskinen o som sagt man får knappt svar av dom å det bevisar att dom har bara med stormrika att göra för dom köper bara allt på en gång spelar ingen roll vad det kostar. Men vd sa att detta kan vi lösa när det är så nära men nu backa den andrasäljaren för banken sa nej men ingen anledning varför j inte får lånet när det handlar om 4.1 miljoner som j får på husförsäljningen o dom jag pratat med säger du kan inte ha det tätare du betalar den två gånger om så är fallet