Lokalvårdare i Blekinge

Karlskrona  (3 st)
Ronneby  (1 st)

Topp 4 lokalvårdare i Blekinge

• Johan L
    Johan L: Fantastiskt trevligt bemötande från en nystartad aktör på städserviceområdet. Lyssnar och är tillmötesgående. Utfört arbete finns inget att klaga på.
  • Peter N
    Peter N: Vi har nu haft dessa i ca 6 månader. Tycker att de gör ett bra jobb och man är alltid glad att komma hem till ett rent och fräscht hem. De gånger man varit hemma när tjejerna kommer så upplever jag dem som glada och trevliga.
  • Anna S
    Anna S: Jag tyckte att det var lätt att få en tid. Timmen innan ringde de för att kolla att jag skulle vara hemma, det är ju bra. De skulle städa övervåning+undervåning damma, dammsuga och tvätta golvet. Vet inte egentligen vad de gjorde från klockan 10.00 till närmare klockan 15.00, två stycken!!! Kalaset gick på hela 1300 kronor någonting och jag tänkte aldrig mer. Värst var att förklara för min sambo, jag skämdes så jag höll på att dö. Det var liksom inte värt det, visst var det rent och fint, men jag visste inte vad som förväntades, vissa lister var fulla med damm osv. Men missa kan ju alla göra. Jag hade sagt att städa allt jag betalar, så kanske jag får skylla mig själv att man inte satte någon övre gräns. Skulle sagt att det städas från 10-12 kanske och så får de hinna så mycket de kan... Jag kommer aldrig mer att vilja att de kommer hit, drog ut alldeles på tiden. Jag tror också att de hade sönder vår toalettspegel men det upptäckte vi efter tre dagar och då är det ju så dags att ringa :-(
  • EBBA K
    EBBA K: Jag hade inte ens gett en stjärna till detta företag. Beställt en tjänst (en flyttstäd) men i varje rum är det minst två eller flera missar som inte godkänts av besiktningsmannen. Smuts på golvet, ej städat i garderober, ej torkat av lampknappar, ej städat bakom element, ej rengjort ugnen ordentligt.