Lokalvårdare i Skarpnäcks Gård

2 rekommenderade lokalvårdare i Skarpnäcks Gård, Stockholm

• Välkommen till oss på GK Facility Service! Vi har lång erfarenhet inom städ- och trädgårdsbranschen och massor av goda referenser.
    Maria M
    Maria M: Helt fantastiska, de har gått above and beyond vad man kan begära av ett företag. Ställer upp utanför ordinarie arbetstid för att hjälpa mig!
  • Driver du städfirma i Skarpnäcks Gård?

• 29 omdömen
    Emma S
    Emma S: Måste tyvärr säga att jag är besviken. Personen som städade hos mig kunde varken svenska eller engelska. Hon förstod inte mig och jag inte henne ( klandrar dock inte henne för detta. Tycker SYND om henne som blir iväg skickad helt ensam utan att kunna göra sig förstådd ) städningen va fruktansvärd. Ringde och blev dåligt bemöt. De va som att de inte litade på vad jag sa trotts bildbevis. Inte vill jag att de kommer och gör om de heller för tror tyvärr inte att dom skulle göra de bättre. Känner mest att om dom inte kunde göra ordentligt första gången så kan dom nog inte göra de en gång till. Billiga ? Ja ! Värt de ? Absolut inte. Betalde för flyttstäd men slutade med att jag städade efteråt själv.