Birgitta L:
Wallmans på teatergatan firade min dotter och sambos födelsedag . Bra bemötande från att jag köpte biljetterna och bra service innan och under showen
Yasemin B:
Vi har precis haft våran bröllopsfest hos Två Grabbar och Kök, och vi är supernöjda med allt. Från början till slut så har Christian hjälpt oss med allt på ett utomordentligt sätt. Vi valde den Karibiska buffén som var fantastiskt god då den både var en fröjd för ögat och magen :). Anpassningsbar och väldigt central lokal som passar alla. Vi kommer definitivt att boka igen och även några av våra gäster funderar på att ha sina fester där. Kan högt rekommendera Två Grabbar och Kök till alla.
Tusen tack för en härlig bröllopsfest!
Pernilla G:
Middag, 6 personer, snabb bekräftelse vid bokning, skulle på teater så behövde få in mat snabbt för att hinna. FIck också snabb service, trevlig personal. Provade flera rätter och allt var , mycket gott. Kan varmt rekommendera.
Anna S:
Hög musik, ingen mysig stämning. Känns som disco när man ska äta. Extremt dåligt när servitris en tar ens betalkort och drar i väg med det så man inte ser när man ska betala. Så osnyggt. Förväntade mig mkt mer. Maten var dock god men helheten tar ner även kockens fina jobb.
Björn V:
Måste säga att Phil´s Burger har lyft på senaste tiden, bättre prisbild, bra burgare, trevlig personal. Utrymme för förbättring: Jobba med era dipps...dom borde kunna vara bättre.
Överlag mycket gött och trevligt:)
Ronnie P:
Right in the middle center of stockholm. Verry nice atmosphere and really nice and friendly staff. Always had really great food when i been there and i been there alot. Highly recomended.