Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (2 st)
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 målare i Stockholms län

• Lars S
    Lars S: Johan och Philip från Törnbloms måleri har målat husgrunden och alla räcken till altaner, trappor och en balkong på vårt hus. De har också målat en trätrappa. Allt har fungerat perfekt från första kontakten, genom offerten och slutligen arbetet som de utfört mycket proffsigt och till full belåtenhet. Vidare har deras bemötande och sociala förmåga varit mycket bra, hänsynsfullt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera företaget och dess medarbetare.
  • Emma Brita Linnea A
    Emma Brita Linnea A: Vi är otroligt nöjda med vårt nya sovrum. Taket hade sprickor och väggarna var ojämna efter en flytt av kök. Vi hörde av oss till Oscar som snabbt kom och kollade på rummet och gav oss sina tips och råd. Vi har nu fina och jämna väggar och rekommenderar verkligen Oscar och Stratum Måleri AB💫 Oscar var så trevlig och ett riktigt proffs, stort tack!
  • Malin adelina A
    Malin adelina A: Olle och hans gäng på Lindblads måleri är överlägset toppklass. Lösningsorienterade och serviceminded utan dess like! Vi har använt Olle till att måla om i två lägenheter nu och utöver att måla toppen så har han också satt oss i kontakt med golvslipare och kökssnickare och på egen hand blivit projektledare för våra renoveringar. Kan inte annat än rekommendera honom å de varmaste!
  • Kristofer David Rikard S
    Kristofer David Rikard S: Jag fick mitt hus målat av Jeanette. Väldigt bra och smidigt bemötande. Resultatet blev jättebra.
  • Lena Maria J
    Lena Maria J: Fantastiskt nöjda med renovering av sovrum (målning och tapetsering). Bra bemötande och kommunikation. Rekommenderas varmt. Lena J
  • BJÖRN A
    BJÖRN A: Jag tar mig sällan tid och lämnar omdömen eller recensioner. Men känner att jag bara måste. Vi är så otroligt nöjda med det här företaget. Två gånger har vi anlitat dom och de har varit så proffsiga och snabba. Kan verkligen rekommenderas!!
  • Glayol R
    Glayol R: Rekommenderar varmt Peter för måleri. Han har målat vardagsrum, 2x hall och stort sovrum åt oss. Vi är väldigt nöjda med honom. 👍🏼👍🏼
  • Klara S
    Klara S: Jag fick hela min lägenhet med tak, väggar och snickerier ommålad av målerimetoder och det blev fantastiskt fint och grundligt utfört.
  • Arjana P
    Arjana P: En fantastisk snickare för alla typer av arbete! Jag kan verkligen rekommendera denna snickare! Han är mycket skicklig och noggrann i sitt arbete. Oavsett om det gäller renoveringar, möbelsnickeri eller andra träarbeten, levererar han alltid högsta kvalitet. Han är pålitlig, effektiv och ser till att kunden blir helt nöjd. Priserna är rimliga och servicen är utmärkt. Om du behöver en duktig och erfaren snickare, är han definitivt rätt person för jobbet!
  • Carl Gustav G
    Carl Gustav G: Supertrevliga grabbar som vet vad de håller på med. De lyckades med något som verkar bli allt svårare, nämligen att få kunden att känna sig hörd. De hjälpte oss med bredspackling och målning av vardagsrum/matsal samt hall. Vi passade även på att byta golvlister och dörrfoder. Totalt var det 3 olika personer inne och jobbade hos oss och alla var väldigt lätta att ha att göra med. Under hela processen var det alltid en bra kommunikation som vi värdesatte väldigt högt. Vi sa hur vi ville ha det och det fanns lägen där de ifrågasatte vad vi ville och kom med förslag på hur de trodde det skulle bli bättre. I vissa fall gjorde vi som de föreslog och i vissa ville vi ha det som vi tänkte. Aldrig några problem. Resultatet blev också mycket bra även om det var några småsaker som vi vi fick påpeka. Dessa saker fixades dock till dagen efter utan konstigheter. Kostnaden stämde också bra med offerten även om vi från början hade tänkt ha kvar golvlister. Men generellt mycket bra intryck. Proffsigt bemötande och allmänt trevliga människor som gör det man kommit överens om. Kan absolut rekommendera!
  • PETER N
    PETER N: Kan varmt rekommendera Daniel! Trevlig, pålitlig, professionell. Utförde arbetet perfekt. Kommer att anlita Daniel även vid nästa flytt :)
  • PETER N
    PETER N: Kan varmt rekommendera Daniel på Kungsholmens Måleri! Trevlig, pålitlig, professionell. Utförde arbetet perfekt. Kommer att anlita Daniel även vid nästa flytt :)
  • Jans L
    Jans L: Jag anställde Allmåleriet förra sommaren för ett större utomhus projekt, måla och fina till fasaden. Han gjorde ett utomordentligt jobb! Jag kommer definitivt anställa Allmåleriet i framtiden!
  • Jane E
    Jane E: Snabb service och arbete med snyggt resultat på målningen. Trevligt bemötande! Rekomenderar varmt. Inget krångel alls utförandet av målningen klart innan deadline vilket kändes bra för oss
  • zandra b
    zandra b: Företaget hjälpte oss med tapetsering och målning i huset till mycket bra priser vi blev jättenöjda och rekomenderar Georgij Bygg & Renovering starkt till andra
  • Johannes S
    Johannes S: Vi anlitade Adam Nordin för utvändig ommålning av vårt parhus och garage. Företaget gav en offert som låg bra i pris, och var lätta att kommunicera med innan start. Vi väntade på tillräckligt bra väder, och när bra väder kom kunde de börja måla direkt. En målare arbetade effektivt med att tvätta och måla varje dag 8-17. Vi upplevde att han var både snabb och noggrann. När ställningen skulle flyttas kom en till person och hjälpte till. Målaren pratade inte svenska, men lite engelska. Trots detta upplevde vi inga problem med detta - den kommunikation som vi behövde göra gick utmärkt. På det stora hela kan jag verkligen rekommendera Adam Nordin. De var billiga, snabba, och resultatet blev bra.
  • Charlotta N
    Charlotta N: Vi har anlitat Duvbo Måleri vid två tillfällen; nu senast för ommålning och tapetsering av vårt hus i Bromma och vi har varit lika nöjda båda gångerna. En fantastiskt bra firma! Professionell och vänlig personal, snabb återkoppling, fast offert, och makalöst fint resultat! Vi blir fortfarande, fyra månader efter avslutad målning, lika glada varje gång vi kommer in i huset. När det är dags för ny målning blir det Duvbo igen.
  • Thomas S
    Thomas S: Företaget har tvättat, skrapat, slipat, målat och gjort småreparationer på mitt fritidshus. Förstklassigt arbete och mycket trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
  • Magnus D
    Magnus D: Pendat utan överdrift. Verkligen kunniga målare som guidar en igenom djungeln av alla potentiella misstag.
  • Mats C
    Mats C: Snabb offert, bra kontakt å information, snabbt utförande av fasadmålning, punktliga och noggranna. Rekommenderas!
  • Tina T
    Tina T: Supertrevliga och duktiga målare som snabbt kunde hjälpa mig när min tvättstuga behövde målas om!
  • Johan E
    Johan E: Malin tapetserade vårt kök så bra att vi använde hennes tjänster igen när vi skulle tapetsera sovrum och hall. Malin är snabb, skicklig, flexibel och jättetrevlig. Får våra varmaste rekommendationer.
  • Andreas H
    Andreas H: Robert gjorde ett mycket bra jobb när han målade om vår övervåning!
  • Hans
    Hans: Mycket bra utfört arbete. Trevlig och seriös.
  • Anders D
    Anders D: Superbra målare, trevlig snabb och tillmötesgående. Anders