Målare i Stockholms län

Att hitta en målare i Stockholms län behöver inte vara så svårt som det kanske känns. “Vem är bäst? Vem är snabbast? Vem är billigast? Hmm..kanske är det lika bra att jag gör det själv ändå…” - har du gått och tänkt i dom här banorna? Vi har gjort det enkelt att hitta den bästa, snabbaste eller billigaste målaren i Stockholms län!

Är måleri och tapetsering inte ditt största fritidsintresse? Vilken tur då att det finns massor med hantverkare som livnär sig på att veta vilken typ av färg som passar din vägg, hur många lager grundfärg som behövs och dessutom har koll på alla olika verktyg som kan tänkas behövas. Målare i Stockholms län finns det många och de har olika specialiteter och erfarenhet. Ditt jobb kanske kräver någon som kan måla utomhus, kan tapetsera eller är proffs på detaljerade snickerier - oavsett vad du är i behov av för yrkeskunskap har vi samlat ett stort antal av målarna i Stockholms län här på Reco.se så att det ska vara lätt för dig att jämföra och hitta den bästa målaren för just ditt jobb!

Vill du hellre hitta en lokal målare kan du klicka dig vidare för att se de bäst rekommenderade målarna i just ditt område.

Orter i Stockholms län
Nykvarn  (2 st)

Topp 25 målare i Stockholms län

• K3 Gruppen AB

700 omdömen
    K3 Gruppen är ett företag som tycker att nöjda kunder är det bästa som finns och vi jobbar varje dag för att ha just det. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner, förvaltare, BRF, och både ko...
    ERIC O
    ERIC O: Superbra service och kundbemötande. Svarade snabbt på frågor och var hjälpsamma med råd och tips. Vi var även jättenöjda med våra nya golv
  • MaxFix

343 omdömen
    Låt oss på MaxFix fixa allt ditt småfix i hemmet. Det du inte fixar, det fixar vi!
    Liisa I
    Liisa I: En trevlig och punktlig fixare från MaxFix monterade två Ikea-kökskåp hos mig. Proffsigt! Även två spegelskåp i badrummet monterades med önskat resultat. Bästa hjälpen!
  • Välkommen till Svenska Trappsteg! Vi hjälper dig med renovering av din trappa - steg för steg.
    Svante L
    Svante L: Riktigt fint precisionsarbete i varje detalj. Arbetet var helt klart över förväntan och trappan blev som ny. Kan helt klart rekommendera Svenska Trappsteg för liknande arbeten.
  • Palma Bygg

478 omdömen
    Vi på Palma Bygg har breda kunskaper inom renovering och fixar ditt byggprojekt med hög kvalitet.Välkomna till oss!
    NINA L
    NINA L: Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Välkommen till Liljeholmens Måleri AB - Låt inte namnet lura dig. Vi åtar oss snickeri, El/vvs och badrumsrenoveringar. Hög standard är det enda vi kan!
    Anna Kristina A
    Anna Kristina A: Liljeholmens måleri har hjälpt oss med en komplett badrumsrenovering inkl. flytt av stor varmvattenberedare och uppbyggnad av platsbyggda, belysta nischer. Vi är mycket nöjda med resultatet och med hantverkarnas yrkesskicklighet.
  • Alltreko Bygg AB

161 omdömen
    På Alltreko Bygg är vår främsta prioritet att du som kund blir helt nöjd med vårt arbete. Därför lägger vi stor vikt på att bygga starka och förtroendefulla kundrelationer.
    Marcus M
    Marcus M: Mycket varm rekommendation. Kändes väldigt tryggt och säkert från första mötet med Anders och en klar offert och förklaring kring vad som behövdes och inte behövdes göras samt vad som man inte visste eller behövde undersöka. Vi bytte takpannor på parhus och hela processen var mycket effektiv och professionell. Säkra ställningar/tillvägagångssätt och mycket omsorg kring vårt hus/tomt och grannar. Effektiv, hjälpsamt, vänligt och punktligt team som jobbade hos oss. Mycket noga med att inte störa och att vara på våra villkor. Bra kommunikation innan och kring frågor under byggets gång och snyggt och prydligt städat efteråt. Vi är jättenöjda och rekommenderar varmt och skulle absolut använda Alltreko Bygg igen!
  • Cityfönster i Stockholm AB

57 omdömen
    Fönsterrenovering Stockholm & Uppsala – vi gör det enkelt
    Mikael L
    Mikael L: City Fönsterrenovering har gjort ett fantastisk jobb med att renovera våra befintliga fönster. Resultatet blev mycket bättre än väntat och vi är verkligen nöjda att vi valde detta istället för att byta upp fönstren!
  • G2 Måleri AB

117 omdömen
    Välkommen till oss på G2 Måleri AB! Med lång erfarenhet och fokus på våra kunder ser vi till att ta måleri till nästa nivå!
    Julia B
    Julia B: Fantastiskt bra bemötande och lyhördhet hela vägen. Resultatet väldigt fint. Vi är mycket nöjda!
  • SEINT Energi & Bygg AB

378 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Boqvist Bygg AB

167 omdömen
    Välkommen till Boqvist Bygg! Med många år i branschen ser vi till att du får ett professionellt bemötande och ett väl utfört arbete.
    Anneli A
    Anneli A: Duktiga, noggranna, pålitliga, kommit med mycket bra förslag under projektets gång, måna om att göra ett bra jobb. Mycket nöjd! Rekommenderas! Anneli A (total ombyggnation av undervåning omfattande tvättstuga, badrum, allrum, hall).
  • BM Villatak & Måleri AB

273 omdömen
    Kontakta oss för en offert!
    Stefan B
    Stefan B: Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att väldigt många pannor måste skäras. Entreprenadupphandling ingår i mitt arbete så när jag handlar upp privat så är jag noggrann. I detta fall tog jag in ett antal anbud från utvalda entreprenörer. BM Villatak var den entreprenör som gav störst förtroende och mest professionellt anbud. Och detta infriades. Björn är väldigt tillgänglig, trevlig och kompetent och tegelteamet var väldigt professionella och kunniga. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera BM Villatak.
  • Norrsidans Bygg AB

157 omdömen
    Vi utför totalentreprenad på renovering eller nybyggnation både in- och utvändigt. Tveka inte att höra av er för att få en offert!
    Johan E
    Johan E: Fantastiskt trevlig och skicklig personal som hjälper dig genom hela ditt projekt. Tydliga offerter och fakturor utan oklarheter eller överraskningar. Har anlitat dem återkommande under flera års tid och alltid varit jättenöjd - rekommenderas varmt!
  • RIH måleri

96 omdömen
    Leif L
    Leif L: Vi är mycket nöjda med RIH Måleri. Själva målningsarbetet blev utmärkt men det som verkligen gav mervärde var en bra och lyhörd dialog med bolaget innan, under och efter målningen för planering och hur vi hanterar tillkommande småarbeten och kompletteringar. Vi rekommenderar varmt RIH måleri och kommer att anlita bolaget igen.
  • Timblads hjälper dig att måla om!
    Brf Danviksparken B
    Brf Danviksparken B: Bra kommunikation, lätta att kontakta, gav kontinuerligt information om det pågående arbetet, genomförde uppdraget på ett professionellt sätt.
  • Täby Bygg & Badrum AB

177 omdömen
    Välkommen till Täby Bygg & Badrum. Vi renoverar badrum, kök eller tvättstuga. För större renoveringar kan vi erbjuda totalentreprenad, med passionerade och duktiga medarbetare gör vi allt för att du s...
    Eva-Lotta J
    Eva-Lotta J: Högsta betyg i lyhördhet, hantverk & leverans. Denna gång var det platsbyggda möbler, walk-in-closet mm. Men vi har samma erfarenhet när de renoverade ett av våra badrum.
  • Almasi Bygg AB

165 omdömen
    ALMASI Bygg AB hittar lösningen på ditt byggprojekt! Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
    Tina K
    Tina K: Vi är mycket nöjda och hade gett sex stjärnor om det fanns möjligt. Tredje gången vi samarbetar med Almasi Bygg AB och den här gången var det en rätt omfattande arbete med kök, badrum, terrass och måleri. Det utförda arbetet var över förväntan. Förutom en perfekt finish gjorde gänget ett gediget grundarbete vilket både märks och syns. De var så duktiga att även grannar och brf anlitade dem för andra uppdrag. De håller det de utlovar och arbetet håller en hög kvalitet. De är alltid professionella och tillmötesgående samtidigt som de är tydliga när något inte är görbart eller avviker från offerten så inga överraskningar heller när det väl var dags för fakturering. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Almasi Bygg AB.
  • Sanna H
    Sanna H: Fredrik har fixat till spruckna väggar i min yogastudio i vårt gamla garage och i källaren, spacklat pigmenterat spackel och slipat i omgångar i vårt vardagsrum (samt målat hela taket). Han har också målat fasaden på sydsidan med Falu rödfärg, det innebar att ta in en kollega och en byggställning. Otroligt proffsig, kunnig, snabb och hur trevlig och tillmötesgående som helst!
  • Qviberg Bygg & Design AB

47 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Turan Bygg & Måleri AB

59 omdömen
    Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB!
    Helena L
    Helena L: Tack för all hjälp. Kan varmt rekommendera företaget. Blev supernöjd med både målningen och slipning av golv.
  • RVIN El & Bygg AB

44 omdömen
    RASUL M
    RASUL M: Jag fick en återkoppling snabbt efter att jag fyllt i formuläret på hemsidan. Han som ringde kändes flexibel med tiderna och när han väl kom hem för att installera gick det fort och lätt. Vi är supernöjda med resultatet och kommer att anlita detta företag vid framtida uppdrag.
  • Jf Måleriteam

266 omdömen
    Vi utför målerijobb i hela Storstockholm för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag m.fl. Hör av er för en kostnadsfri offert!
    Jenny H
    Jenny H: Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
  • MåleriVision Sthlm AB

30 omdömen
    OLIVER G
    OLIVER G: Trevligt bemötande, flexibilitet och väl utfört arbete. Rekommenderas!
  • Byggest

141 omdömen
    JOHANNA B
    JOHANNA B: Här har ni ett företag att lita på! Från första stund som jag hörde av mig till Byggest och igenom hela renoveringen av vårt badrum har vi känt oss i trygga händer. Då vi aldrig renoverat ett badrum tidigare så har frågorna varit många och vi har alltid haft någon som svarar på våra funderingar. Mycket duktiga, snabba och kompetenta hantverkare som kan sitt jobb. De håller ordning och städar och vill inte vara ivägen, fast jag sa flera gånger att det är okej. Vi är mer än nöjda och anlitar gärna Byggest igen, om det skulle behövas!
  • Vafo Måleri AB

94 omdömen
    Vi hjälper dig med målning & tapetsering. Vår strävan är att hela processen ska ske tryggt & säkert med fläckfritt resultat. Kommunikation är något vi prioriterar högt i vårt arbete. Här har du alltid...
    Stig L
    Stig L: Vi tog in två offerter för ommålning av vår lägenhet. Vafo Måleri gav ett avsevärt bättre pris än konkurrenten. Målarna kom vi uppgjord tid, gjorde klart arbetet på 3 dagar och vi är mycket nöjda med resultatet. Trevliga att ha att göra med - bättre än så kan det inte bli. Vi kommer att anlita samma firma igen för målning av hallen senare i år. Mycket nöjda.
123...14