Anders H:
Skrev omdöme om ett annat företag och hamnade fel. David Holmqvist är säkerligen seriösa (jag har ännu ej anlitat dem)... Ursäkta om mitt förra omdöme ligger kvar någonstans.
Henrik:
Trevligt och professionellt bemötande både före, under och efter utfört arbete. Snabb återkoppling vid frågor.
Mycket nöjd med resultatet, snyggt och prydligt. Rekommenderas varmt Vivas Måleri AB.
Thomas G:
Skulle bygga vårt hus som vi köpt.
Dåliga vvs arbeten
Felaktig inkoppling av brunn som ledde till översvämningar i källaren, då uppdagades det att missat göra arbeten för våtutrymmen.
Svarar inte på tel
drog bara och gjorde inte jobben klara
kraftiga förseningar av bygget
Finns mer...........
Trodde inte att att man kunde sköta ett bygge så dåligt.
Lova C:
Jag kan tyvärr inte rekommendera Färgstark Skövde. Oavsett om jag bortser från att det uppstod missförstånd, så var arbetet i övrigt ändå väldigt slarvigt och dåligt utfört. Online står det om "noggrannhet", "precision" och ett "perfekt slutresultat". Det jag fick var färg som släppte, intorkade klumpar, smuts och putsdamm i färgen, ej spacklade ojämnheter som bara målats över, och ett varierande tjockt lager av färg.
Reidun S:
Hyr inte detta firmat: dårlig finish, följde inte instruktioner, använde fel färg og fel nyans, lyssnade inte på instruktioner ifrån oss, tog längre tid på sej enn avtalat, la till kostnader som vi inte hade godkänt, spillde målarfärg på möbler, golv och gardiner. Dom forsökte även lägga på moms utöver det avtalade priset i efterhand, detta är inte lagligt. Dom erbjöd sej att göra klart det resterande arbetet gratis när vi utryckte misnöje, men vi hade tyvärr tappat fortroende för detta firmaet och tackade nej. Vi måste nu anlita en ny målarfirma att göra klart, göra om och rätta til arbetet, så detta blev en dyr affär. Väldigt tråkig upplevelse.
Lo G:
De lyckades med konststycket att tapetsera en liten etta på fem arbetsdagar och att felinformera hyresvärden om när arbetet skulle vara färdigt. Det fanns också en skada på tapeten i köket.