Målare i Västra Götaland

Kungälv  (1 st)

Topp 25 målare i Västra Götaland

• GBG TAK & FASAD måleri AB

406 omdömen
    Välkommen till Måla Nytt i Göteborg. Vi har gedigen erfarenhet och ett stort nätverk av duktiga målare och hantverkare vilket gör att vi kan ta på oss arbeten på alla nivåer.
    Ola S
    Ola S: Tvätt o målning av tak arbete och bemötande har varit utmärkt
  • Mårten S
    Mårten S: Proffsiga, lyhörda och oerhört duktiga på hantverket!
  • Välkommen till Damlex, vi hjälper till med både badrum och måleri
    Carl Å
    Carl Å: Professionellt bemötande och professionellt genomfört arbete. Jag är en riktig perfektionist, så Damlex var dom enda som fick renovera vårat sekelskiftesbadrum. Gråter en skvätt av lycka varje gång jag går in i badrummet. REKOMMENDERAR!!!
  • Martinez Totalentreprenad erbjuder dig en effektiv totalentreprenad i Göteborg!
    Carin K
    Carin K: Skulle totalrenovera mitt badrum och tog in offerter från ett antal badrumsspecialister däribland Martinez Totalentreprenad som jag sedan valde utifrån ett antal parameter. Jag är mycket glad över mitt val då uppdraget utfördes utan anmärkning (och jag är noggrann och pedant) och Martinez har gett mig ett fantastiskt fint badrum. Allt från första kontakt tills det var klart flöt på jättebra och jag som kund uppdaterades kontinuerligt med bilder och status, vilket var toppen. Offerten var tydligt uppspecad och konkurrenskraftig i pris, tidplan hölls, kommunikation fantastisk och hantverkarna var noggranna och kunde verkligen sitt jobb. Jag rekommenderar varmt Martinez vid badrumsrenovering och kommer anlita dem igen om jag ska renovera fler badrum.
  • Jakir Allt Inom Måleri AB

130 omdömen
    Välkommen till Jakir M Målare! Vi erbjuder både invändiga och utvändiga måleritjänster i hela Göteborg. Hos oss får du en målare med lång erfarenhet i branschen.
    Sylvia S
    Sylvia S: Målning av hall o vardagsrum. Väggar, tak, dörrar o karmar. Det blev jättefint!! Noggrant utfört. Offerten stämde med räkningen för arbetet. Väldigt trevligt bemötande. Tack! Återkommer vid behov!
  • Kinnekulle Fastighetsservice AB

63 omdömen
    Paula B
    Paula B: Alltid lika trevligt bemötande! Har varit flexibla med att jobba runt mina udda arbetstider och gör alltid ett jättebra jobb. Nu senast fick vi en ny hall på övervåningen och det blev precis som vi ville ha det. Andrius med personal är vårt förstaval när vi icke hantverksbegåvade behöver få något gjort hemma.
  • TipTop Måleri Göteborg AB

46 omdömen
    Gisela N
    Gisela N: Trevligt bemötande. Hög kompetens. Resultatet blev precis som jag hade önskat!
  • Vi erbjuder måleritjänster inom- och utomhus i hela Västra Götaland, tar ansvar för miljön och vill att du ska bli 100% nöjd!
    Anton M
    Anton M: - Extremt lätta att ha att göra med - Proffisionell - Flexibla - Trevliga Har bara mina bästa rekommendationer att ge. Ett riktigt bra företag att ha att göra med.
  • Perfekt Bygg & Måleri AB

35 omdömen
    Ni kan med förtroende vända er till oss på Perfekt Måleri & Bygg inför er renovering!
    Henrik E
    Henrik E: Allt gick väldigt smidigt från den första kontakten för att få en offert till sista penseldraget med målarfärg. Vi fick ett prisvärt förslag på att byta innerdörrar, lägga golv och måla diverse saker inomhus. Allt gjordes klart på utlovad tid, jobbet var väldigt bra och dessutom trevligt bemötande av alla på företaget. Vi kommer anlita dem igen. Kan verkligen rekommenderas.
  • Maria L
    Maria L: Vi tackar för ett fint och utfört arbete på vårt tak som var av eternitplattor som sanerade samt monterade ny råspont med ny läkt och nya benders candor . Vi rekommenderar detta företaget till andra / Maria kaplansgatan i Markaryd.
  • Birgitta L
    Birgitta L: Jag har alltid bemötts med vänlighet och intresse. De har kunniga och arbetssamma arbetstagare. Jag har varit så nöjd med de tjänster jag köpt, städning, fönsterputs, målning mm. Har rekommenderat dem till andra, bl a flyttstädning som har utförts till största belåtenhet.
  • Vi gör allt inom måleri, tapetsering och kakel. Hör av dig om ditt projekt!
    Henric F
    Henric F: Vi är en liten bostadsrättsförening i Mölndal som anlitat Ringsten till att fixa Fasaden och lite annat smått och gott. Styrelsen är extremt nöjd med jobbet och kommer rekommendera Ringsten till andra. Jobbet är proffsigt gjort och det är hög yrkesstolthet. Ronny kommer ofta med förslag och ideer som uppskattas mycket och är bra. Anlitar man Ringsten så kan man räkna med att det blir riktigt gjort. Personalen är trevlig och kunnig och man får svar om man ringer. Priserna är bra och och det är högt i tak om man vill prata om nåt. Högsta betyg av oss BRF: Haren15 i Mölndal Fabriksgatan 4 (Krokslätt)
  • Bammo Bygg & Fastighet

21 omdömen
    Dijana B
    Dijana B: Bammo Bygg och Fastighet har varit fantastiska vid varje tillfälle de hjälpt oss. Snabb återkoppling, punktualitet och problemlösning är deras styrka. Vi är supernöjda med deras service och ser fram emot fortsatt samarbete.
  • Lena A
    Lena A: Jag är väldigt nöjd med Byggzentrum! Mycket bra och snyggt jobb och de jobbade på bra. Tog kortare tid än de hade uppgett från början. Mycket enkla, trevliga och snabba i kommunikationen. Bra pris. Jag är jättenöjd! Kommer helt klart att rekommendera dem till vänner. Lena
  • Välkommen till Delta Måleri AB - Vi målar om hos dig i alla skeden!
    Mirce V
    Mirce V: Anlitade Delta Måleri AB för fasadmålning (piffa upp huset), och justering av markis. Väldigt glad över att jag valde just Delta, mycket bra och proffsigt genomfört måleri arbete, mycket nöjd. De är lyhörda, och vill verkligen att jag som kund skall vara supernöjd med deras prestation, vilket jag var, stark rekommendation!!
  • Hanna Maria E
    Hanna Maria E: Vi hade länge gått och funderat på vem vi skulle anlita för att renovera vårt kök, till slut kom vi i kontakt med Senad på Astrio Entreprenad via rekommendationer av en bekant till familjen. Första kontakten var bra och redan dagen efter var dem hos oss för genomgång av våra renoveringsbehov. Ytterligare fem dagar senare hade vi fått vår offert som var mycket prisvärd och som vi kom att godkänna. Resultatet av renoveringen blev fantastiskt bra och både jag och min sambo skulle varmt rekommendera Astrio Entreprenad vidare till andra i vår närhet.
  • MARTIN O
    MARTIN O: Tack för hjälpen .. snyggt jobbat med tvätt av vårat tak. Trevligt och professionellt bemötande , fick offerten på eftermiddagen och kom på utsatt tid ,förstår vad man vill ha gjort. Städat och rent efteråt. Kan varmt rekommendera Fixer Göteborg AB.
  • Välkommen till Starkes Bygg AB! Vi är specialister när det kommer till fönster och dörrar och erbjuder allt mellan nybyggnation, ombyggnation och renovering.
    Jesper P
    Jesper P: En firma som jag anlitat flera gånger. Redan dagen efter första besöket ligger en välskriven offert i min brevlåda. Bra dialog med chefen Thomas. Kommer på avtalad tid. Starkes Bygg har bytt alla fönster och dörrar i min fastighet. Målat både ute och inne. Jag är nöjd och kan varmt rekommendera denna firma. Känns tryggt med hantverkare man kan lita på.
  • Eivor J
    Eivor J: Vill tacka för vinsten på 8 timmar , fick hjälp m uppsättning av tapeter, måla golvlister o hallväggen. Mycket nöjd o rekommenderar Patric Wolff
  • Lars-Erik R
    Lars-Erik R: Jag fick ett professionellt och positivt intryck Att få ett bra utfört arbete och arbetet utfördes över mina förväntningar Utförde arbetet med stor noggrannhet och var lyhörd för mina önskemål Arbetet gällde ommålning av gäststuga/förråd vid mitt fritidshus på hökensås
  • Hasses Måleri Borås AB

10 omdömen
    Lisa K
    Lisa K: Hasse och hans team var alla mycket proffessionella och tillmötesgående. Varje gång vi sågs var dom glada och lyhörda på våra önskemål och svarade på alla frågor. Vi uppskattade också att dom hörde av sig till oss när dom hade frågor och tog sig tid att visa på plats när det behövdes. Dom visade en stor yrkesstolthet och var väldigt noggranna, vilket gav ett fantastiskt fint resultat. Då vi som kund är petiga så hade vi en väldigt hög förväntan på Hasse och hans team och vi kunde inte bli mer nöjda än vad vi är. Resultatet blev över förväntan. Vi köpte ett nyckelfärdigt hus och Hasses Måleri utförde alla måleriarbeten såsom spackling, slipning, målning osv. Förutom att vara extremt duktiga på sitt hantverk så vill vi berömma Hasses Måleri och alla dess medarbetare som jobbade på vårt hus för hur otroligt service minded dom är. Det är vad vi erfarat under vårt husbygge inte en sak som man kan ta för givet. Varje gång vi pratade så var dom snälla, förstående, pedagogiska och tydliga i sin kommunikation. Det fanns inga problem bara lösningar. Vi visste precis vad som förväntades av oss och vad som skulle hända och det fick oss att känna oss väldigt trygga och glada! Vi rekommenderar varmt Hasses Måleri och kommer kontakta dom för måleriarbeten for life. Tack Hasse, Johan och Mattias för allt ni gjort för oss! Ni är fantastiska hantverkare, projektledare och personer! Det är nästan så att vi vill skrapa lite i en av våra perfekt målade väggar bara för att ni ska komma hem till oss igen (innan det är dags för nästa målarprojekt). Kram! Lisa Linnea Knight med familj
  • OLIVER M
    OLIVER M: Trevlig personal, de hjälpte mig med både flytt & städ simultant så det gick snabbt och smidigt. God kommunikation med utmärkt service, kommer definitivt att höra av mig igen om jag behöver flytta i framtiden!
  • Henrik K
    Henrik K: Beställde asfaltering av uppfart till huset. Offerten kom samma dag som jag begärde den och jobbet utfördes snabbt utan strul. Väldigt nöjd!
  • Gashishuang S
    Gashishuang S: De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet! Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
  • Nelleke H
    Nelleke H: Beställde underhållsplan och fick snabbt och trevligt bemötande!