Vill du köpa make up i Stockholms län? Idag finns det massor med olika produkter på marknaden; allt från "vanliga" sminkprodukter från de stora märkena till små ekologiska och naturliga märken och permanent make up.
Att sminka sig är något av en konst och för den oinvigde kan det te sig absurt att köpa massor med dyra små burkar, tuber och penslar. Att varje dag måla på bara för att ta bort pulver och krämer igen på kvällen - "galet" tänker många. Dock är make up industrin ett faktum och många människor njuter av att låta borsten smeka kinden eller se ögonen öppnas upp av ett drag med mascaraborsten.
Många makeupartister använder huden som sitt canvas och det finns kurser att gå även för oss vanliga "varje-dag-sminkare". Lär dig enkla tekniker för att göra dina kindben mer prominenta eller red ut mysteriet med hur man får ögonskuggan att stanna på sin plats.
Vi på Reco.se hoppas att du ska hitta en leverantör av just den make up du söker och att du blir nöjd med resultatet! Lycka till med sminkandet!