Hemsk upplevelse! Efter jag läst allas recensioner var jag tvungen dubbelkolla om det är samma ställe! Men det är det! Tyvärr…. En vidrig upplevelse. Varit på många skönhetssalonger och färgat bryn och fransar. Det här var under all kritik. Ingen rengöring av underlaget, hon smetade på färg direkt! Även utan att tala om vad hon gör, så jag trodde det var rengöring eller något hon hade på. Blev lämnad med detta på under tiden hon tog hand om en annan missnöjd kund som hade bråttom därifrån (dålig/ arrogant samtal med denna...
DL Beauty Stockholm
18 omdömen om DL Beauty Stockholm
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Extremely professional and personable. High quality service, great personality, and a lot of value. I loved it. Will be back soon!
Jenny är extremt kunnig! Alltid bästa service samt man får mer för pengarna här jämfört på andra ställen.
Snyggaste fransarna i Stockholm! Det finns ingen med så många certifikat och utbildningar som Jenny har och det märks verkligen att hon är ett superproffs! Jag får så mycket beröm för mina fransar från omgivningen. Kan aldrig gå till någon annan.
Otroligt skicklig fransstylist fingertoppskänsla för vackraste bästa resultatet är kund sedan många år ger högsta betyget. Tack för att du finns.
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Alltid trevligt och proff. Jättesnällt och bra kvalitet på fransarna.
Så otroligt proffsigt på alla vis. Rekommenderar alla att gå hit.👌🏻
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Jenny är den bästa utan tvekan!!
Jenny är superproffsig och gör ett grymt jobb. Hon är så service-minded och ser till att alltid hålla sig uppdaterad med nya saker. Rekommenderas verkligen!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Godkänt Proffsig personal, önskat mer info om olika tatueringstekniker Lite stressat, tatuering av ögonbryn, eyeliner över och under
Jenny mycket duktiga! Trevlig och alla lika nöjd och fina resultat!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Mycket trevlig salong, trevligt och personligt bemötande . Noggrant utfört arbete, fransförlängning. Fransarna sitter mycket bra och länge, utan dålig påverkan på dom egna fransarna. Skonsamt lim. Mycket prisvärt. Lätt att få tid med kort varsel via Bokadirekt. Klarna, swish på plats eller betalkort.
Mycket fint bemötande och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Perfekt och bra service varje gång!
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Dl Beauty!
Supernöjd med mina ögonbryn efter browlift hos Mattis! Grym på färg och form och alltid trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Gått till Jenny i mer än sju år. Helt fantastiskt bra!
Jenny är oerhört duktig och kompetent. Rådgivning på högsta nivå. Rekommenderar starkt!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Supertrevliga Jenny! Snabb, effektiv och snygga resultat.