Mataffär i Gävleborg

Ljusdal  (1 st)
Hofors  (1 st)

Topp 13 mataffärer i Gävleborg

• Patrick B
    Patrick B: Mycket trevlig butik, speciellt när dom har manuell disk. Provat deras matlådor som är välfyllda och mycket goda.
  • Bengt H
    Bengt H: Grymmaste färdigsalladerna jag någonsin köpt på en bensinmack/matbutik senaste 2 åren. Har bott på campingen i Mohed utanför Söderhamn och köpt dessa underbara sallader i drygt 2 veckor nu. Aldrig blivit besviken! Salladen är till och med krispig. Och nivån är jämn. Alltså alltid bra, oavsett när man köper den. Ingen sallad har varit brun eller rutten eller haft små jästa körsbärstomater som konkurrenterna envisas med att lägga i. Allt är fräsch och gott. Man undrar ju hur länge de andra salladerna har stått innan de levererades, med tanke på sunkigheten jämförelse med Snäckans! Så rekar detta företag varmt...för den som är i närheten av Söderhamn.
  • Karl H
    Karl H: Lägger Arne ned Sparlivs kan dom lika gärna lägga ned hela Hofors... Obligatoriskt stopp på mina resor Borlänge <=> Gävle om jag behöver handla något. Får hoppas att denne vänlige man orkar länge än, några ord med honom kan rädda hela dagen om den varit stressad.
    Erik P
    Erik P: Stans bästa thai-take-away med brett sortiment och vällagade rätter.
    Fredrik N
    Fredrik N: Bra utbud. Trevlig personal. Bra priser. Gillar att dom har stor del av Axfoods sortement. Känns lite som "hemma". ; )
  • Anette S
    Anette S: Mycket trevlig och servicinriktad personal. Egen styckmästare som fixar det mesta! här slipper jag köpa icas färdigpackade kött Köttpriserna ligger oftast lågt. Butiken rekommenderas varmt
    Andreas H
    Andreas H: Det är ju såklart man måste reca sin hembys matbutik! De senaste 15 åren har jag bara varit inne och kompletteringshandlat där (mycket beroende på att jag får betala på de sätt jag vill på butikerna i Bollnäs samt utbudet) men det man ska ge dem är att det är en störthärlig personal med hjärtat på rätt plats!
    Mikael N
    Mikael N: Ica Maxi i Gävle har rena och snygga lokaler där allt finns. Personalen är hjälpsamma om man behöver ha hjälp med något.
    Erik N
    Erik N: Perfekt affär för de som har lite mindre pengar att tillgå. Stort urval, och mycket billigt. Har även många ovanligare märken på sina varor som är goda och billiga. Enda minuset är att det ligger en bit utanför centrum, och bil är nästan ett måste om man ska dit.
  • 3 omdömen
    David J
    David J: Fy fan, sämsta och äckligaste Ica butik jag har varit i I hela Sverige. Allt var mörkt där inne , grått och trist miljö. Det värsta av allt var att hela jävla äckliga affären luktade svett. Gillar man att lukta på någons lökringar under armarna så ska man gå ditt. Var bättre på 2010-2015 där då affären var välskött. Blir jävligt förbannad på hur illa man kan sköta affären. Äckel affär… 😡😡😡😡
  • 2 omdömen
    Fredrik N
    Fredrik N: Utbud som en ICA butik skall ha och lite till. Trevlig personal.
    Erik N
    Erik N: Precis som vilken mindre mataffär som helst så är ju priserna lite högre, men inte allt för farligt. Mycket trevlig personal dessutom, och ligger väldigt bra till om man måste in och handla snabbt, då den ligger alldeles efter E4. Hyr även ut filmer för bra pris.
  • Håkan H
    Håkan H: Fint beläget vid en sjö. Värt att stanna där