Mataffär i Hörby

7 rekommenderade mataffärer i Hörby kommun

• Torsten J
    Torsten J: De vänligaste leendena som tänkas kan - och ett sortiment som inte står de större affärerna långt efter till priser som är konkurrenskraftiga.Det märks att Lina och Petra bemödar sig om bemötande. Deras kunder smittas av det goda humöret och alla pratar med varandra! Så långt ifrån anonymiteten och hetsen man möter i stan.
  • Driver du mataffär i Hörby?

• Daniel J
    Daniel J: Bra service trevlig personal. Det mesta man kan kräva av en lanthandel.
  • MajLis P
    MajLis P: Bra med närbutik och dom har det mesta samt en trevlig personal.
  • 1 omdöme
    Daniel J
    Daniel J: Rent fint stort sortiment.
  • 2 omdömen
    Björn H
    Björn H: Min fru köpte en kyckling till familjen igår den 4 mars 2025. Idag när vi skulle förtära kycklingen såg vi på datumstämpeln att sista dagen för utgång var igår. Då min fru köpte kycklingen igår strax efter kl 18.00, kan man dra slutsatsen att vi hade knappt 6 timmar på oss att förtära denna innan datummärkningen passerades. Min fru var under dagen nere på Coop med kvitto och kyckling och uppvisade detta för expedit. Denne sa då att man inte återbetalar färskvaror. Vad är detta för en livsmedelsaffär som förutom att uppträda surt och tvärt mot sina kunder, uppvisar en sådan negligering av de synnerligen regelkrav som berörda myndigheter ställer på livsmedelsindustrin. Kyckling avser dessutom utgöra en speciellt känslig produkt som vid dylika handhavanden kan ge synnerligen allvarliga sjukdomstillstånd. Jag är själv jurist och jag avser att gå vidare med detta med anmälan till aktuella myndigheter. Det slarv som personalen gjort sig skyldiga till, samt den ohövlighet som min fru blev bemött med vid reklamation är synnerligen bedrövligt.
  • 1 omdöme
    Daniel J
    Daniel J: Finns inte så mycke att säga, som netto i övriga landet billigt litet sortiment.
  • Driver du mataffär i Hörby?

• Daniel J
    Daniel J: Ofta utgångna varor gäller att kolla extra noga! Dåligt utrymme. Trångt mellan hyllorna. Dåligt städat!