Mataffär i Värmland

Säffle  (1 st)
Arvika  (1 st)

Topp 14 mataffärer i Värmland

Ymke d
    Ymke d: AkA Coop Extra! Bra stor affär, med stor utbud! Personalen är trevlig och finns i hela affären. Förutom mat säljer de även elektronik, dvd, cd och verktyg. Bra när man behöver allt :)
  • pontus W
    pontus W: HANLA VÄRDENS BÄSTA MAT!
  • Petter M
    Petter M: Mitt favorithak vad gäller småbutiker. Ligger precis runt hörnet och har generösa öppettider (08-23).
  • Bengt A
    Bengt A: Bästa matbutiken i stan. Generösa öppetider och riktigt bra utbud.
    Jessika E
    Jessika E: Bästa Icabutiken!!
  • Martin P
    Martin P: Inte Karlstads billigaste mataffär. Kanske inte dyraste heller. Men absolut en av de mest välsorterade. Och personalen är nästan alltid sjukt trevlig.
  • Ymke d
    Ymke d: Liten, lite trångt affär. personalen är trevlig. De har mycket, men inte allt för exotiska livsmedel. Godisutbudet är stort, men skönhetsartiklar däremot väldigt liten. Hårfärg köper man inte här.
  • Carro
    Carro: Ren och fräsch butik, och mycket trevlig och hjälpsam personal! Det märks verkligen på personalen att de trivs och och tycker om sin arbetsplats, något som visar sig i bemötandet av kunderna! Stort plus att de ENBART tar in eko-bananer och jätteplus för fyndhyllan (kort datum-varor)! Också ett jätteplus för att allt färskt kött som tas in i butiken är enbart svenskt!
  • 2 omdömen
    kjell  e
    kjell e: bäst i Karlstad på frukt och grönt, trevlig personal. troligtvis bäst pris i värmland.
    Leif G
    Leif G: De har vad man behöver och lite till. Det mesta är fräscht men visst kunde man inreda lite skojigare.
    Carro
    Carro: Hela inredningen känns väldigt industriaktig, och inte alls sådär supertrevligt att handla i, även med de låga priser som är. Också väldigt mycket intaget danskt kött, vilket får mig rätt skeptisk till butiken. Det svenska köttet finns, men är väldigt, väldigt dyrt! Personal att fråga om hjälp finns knappt så långt ögat kan nå, och när man väl hittar någon verkar de stressade och inte alls så trevliga som man skulle kunna hoppas på. När något verkar vara slut, och man frågar personalen ifall det kan finnas mer på lager så har de ingen aning och verkar lite för stressade för att kolla upp det. Man lyckas inte heller få något svar på när det kan tänkas komma in.
  • Bengt A
    Bengt A: Har blivit bättre sen de renoverade butiken. Dock är de under all kritik att de har så litet sortiment från Milko. Detta gör att jag undviker att handla där. Annars har de bra och trevlig personal.
  • 2 omdömen
    maestO w
    maestO w: Är man på jakt efter billigt socker i form av läskeblask och godis i suspekta färger iförda glittriga förpackningar finns ju alla möjligheter att shoppa på Lidl. Att man däremot inte känner igen ett enda märke är ju en annan femma. Fasen vet om det är särskilt billigt heller när man tänker efter vad det är man köper. Att de sedan behandlar sin personal som skit har man förstått från både tidningar och vänner och bekanta som arbetat där och med de i åtanke vet jag inte om det är en firma jag är särskilt sugen på att stödja. Sparken borde även ges till den patetiske "designer" som utformat kassorna med svinlånga band men noll yta för varorna att landa efter kassan. Det kan inte annat än att skapa vansinnig irritation hos både personal och kunder, vad är tanken? ska man packa ner samtidigt som man lastar upp och betalar ? Stupid! Är TV-Reklamens budskap med den sura tanten ett sätt att gestalta Lidls ledning och medarbetare?
    Ana-mina B
    Ana-mina B: säljer tomma rullpapper, 6 papper för 40 kr. överpriser också, sämsta kiosken