Mediabyrå i Halland

Halmstad  (1 st)

Topp 4 mediabyråer i Halland

• 28 omdömen
    ANNA SOFIA W
    ANNA SOFIA W: Så jäkla fult bolag! Säljare som ringer upp och ställer en massa frågor för att sedan avsluta med att skicka en faktura utan att man tackat ja till någonting. Vidrigt är vad det är! Att man inte skäms att utnyttja folk på det här sättet.
  • 4 omdömen
    Sara O
    Sara O: Jag är mycket nöjd med Linnerbäcks media. Har haft kontakt med Marie i många år och kan varmt rekommendera henne. Saras Olsson Saras Begravningsbyråer & Juridik
  • 2 omdömen
    MOSTAFA M
    MOSTAFA M: Hejsan allihopa! Anlitade vpkollen för ca ett år sedan. De skickade ut en kollega som skulle byta kompressor på min värmepump. Efter kompressorbyttet så började saker och ting sluta fungera som det tidigare har gjort. Ringer tillbaka och berättar att nu efter kompressorbyttet så har värmepumpen betett sig konstigt. Han är inte alls intresserad av att följa sitt jobb och göra kunden nöjd. Han vill knappt åka ut till kunden igen och försöker göra sitt jobb lättare genom att vägleda kunden till att lösa problemet själv. Sommaren börjar ta fart och värmepumpen får villa. Nu när vintern har satt igång så börjar det även höras missljud från kompressorn. Jag kontaktar dem återigen för att han ska ta sitt ansvar och åka ut till mig och se till så att värmepumpen fungerar. Har gått en hel vecka från att jag fick tag på honom där han sa till mig att han skulle höra av sig så fort han kom till jobbet. Har inte fått någon svar, jag ringer honom flera ggr men han svarar inte! Vpkollen är bara intresserade av det stora summan som genereras av kompressorbytte men sen skiter i kunden om värmepumpen direkt efter kompressorbyttet börjar krångla! Detta är ett uselt företag med usla medarbetare som inte vill ta sitt ansvar utan lämnar kunden i KYLAN! Men vi får se hur detta utvecklas och hur Vpkollen efter omdömet här på reco.se kommer hantera fallet. På deras hemsida står det att i samband med kompressorbyttet så ska de även gå igenom hela värmepumpen och göra service, vilket dem helt struntade i och medförde att värmepumpen började bete sig konstigt. Tummen helt ner för vpkollen och herr XXXXXX
  • Cassandra H
    Cassandra H: Använder sig av fortus finans mot företag som är värsta skojjarna att ha att göra med tyvärr. Inte värt för oss att handla där via längre.