Mediabyrå i Skåne

Lund  (1 st)

Topp 7 mediabyråer i Skåne

• 6 omdömen
    Katarina K
    Katarina K: Jag har anlitat Maria på ML Social Media för uppdrag gällande sociala medieinlägg (samarbete) för mitt företag, OptiWellness AB. Maria skulle skapa innehåll i form av story samt göra inlägg relaterade till en av våra tjänster. Jag gav Maria fria händer baserat på vårt samtal och intervju. Resultatet blev fantastiskt bra. Jag är mycket nöjd eftersom Maria visade sig vara lyhörd, professionell inom sitt yrke och lämnade inget åt slumpen. Allt hon skapade höll en hög kvalitet. Jag varmt rekommenderar Marias tjänster på ML Social Media.
  • Bli B
    Bli B: Verkligen gott bemötande och hjälpsam på alla sätt och lyssnar in kunden samt med sin expertis leder dig rätt!
  • Dan L
    Dan L: Jag har annonserat i Lundagård genom Tomat sammanlagt fyra gånger på två år. Varje gång har jag fått god hjälp, snyggt material och nått den målgrupp som har varit viktig för min verksamhet. Jag tycker att de är toppen!
  • LUIS B
    LUIS B: Tidningen Hemhyra.se skrev följande om Hyrenbostad "... I våras slog Konsumentverket till mot sju sajter som lockar med lediga lägenheter. Nästan sex månader senare har tre av dem fortfarande inte rättat sig efter myndighetens kritik. En av dem är Hyrenbostad.se som just nu lockar med 37 215 lediga hyresbostäder på sin förstasida. Genom att klicka på en karta kan man se mängder av annonser om lediga lägenheter, men för att kunna anmäla intresse måste man starta ett abonnemang och det är inte tydligt vad man får för pengarna, enligt Konsumentverkets jurist Maria Nilsson. Det framgår inte att man bara får kontaktuppgifter till hyresvärdar och att inte ger någon fördel i bostadssökandet, till exempel förtur eller att man blir inskriven i enskilda hyresvärdars kö. De samlar ihop bostadsannonser och det kan vara en smidig tjänst, men det måste framgå tydligt att det bara är det man får, säger hon..."
  • 3 omdömen
    Alexander Å
    Alexander Å: JS affärsidé är övertyga olika kunder, som ex kommuner som har liten budget, att få deras leverantörer att betala för en interaktiv broschyr dvs en pdf med länkar 😂. Kunden ger uppdraget till JS att skapa annonser och projektledare. Kunden betalar noll för produkten. Smart men inte så moraliskt att indirekt pressa leverantörer på pengar. Jag ansvarar för marknadsföringen för flera bolag och har fått förfrågan 10-15 gånger senaste året. Vi testade en gång och det gav precis som jag misstänkte exakt noll i ROI. Kanske har vi haft oturen att drabbas av någon mer oseriös säljare hos JS men det är själva affärsidéen och de ständigt återkommande tjatiga säljarna om att betala för, en i mina ögon fullständigt värdelös publikation, jag ställer mig emot. Jag tycker synd om alla stackars leverantörer som inte vågar säga nej för att de riskerar sin relation med sina egna kunder. Fick precis ett samtal från JS där de undrade varför jag kortfattat bett dem ta oss från kommande förfrågningar för 6e gången. Försökte förklara men budskapet går helt enkelt inte fram.
  • Elizabet W
    Elizabet W: Extremt oseriöst företag som ringer till personer som inte kan någonting om marknadsföring och får annonser okejade. Dyra annonser för en webbkatalog, som det aldrig går att säga upp. 8 kundnummer på sex år, där fakturor bland annat gått till reningsverk. Håll er borta från dem.
  • Ami H
    Ami H: Det finns två stora morgontidningar i Malmö, Sydsvenskan och Skånskan. Som nyinflyttad Malmöbo anser jag nog att jag har mer glädje av Sydsvenskan. Skånskan bevakar mera orterna utanför Malmö. Själv är jag mest intresserad av kulturdelen medan övriga familjen föredrar sportdelen. En fördel är ju att det är många delar av tidningen så att varje medlem kan få sin del vid frukostbordet. Det som jag emellanåt har svårt för är de politiska kommentarerna, men bortser jag från de så är tidningen helt ok. Dags att uppgradera min rekommendation om sydsvenskan. Det kanske är hårt att sänka från tre till ett, men blir man bemött som jag har blivit av deras kundtjänst så tappar man allt förtroende. När man dessutom läst deras reportage om helgens begivenhet i Malmö, ESF (european social forum) så betackar jag mig även vad gäller journalistiken.