Naprapat i Uppsala

Håbo  (1 st)

Topp 6 naprapater i Uppsala

• 212 omdömen
    DENNIS V
    DENNIS V: Haft stora problem med ryggen i många år men efter jag gick till Kristoffer så har det alltid blivit bättre och jag väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera honom för o slippa gå runt med smärta!!:))
  • Peter R
    Peter R: Har bara gott att säga om Muskelcentrum, och framförallt Emma och Titti som är de jag använt mig av. Bra företag som verkar ta hand om sina anställda så att de kan ge den magiskt bra kundbemötande de ger samt hög kompetens att hjälpa och övervinna de besvär man har sökt för. Mina varmaste rekommendationer!
  • 121 omdömen
    Maria L
    Maria L: Lätt att få tid och ett bra bemötande. Varit hos Simon några gånger och blivit bra hjälpt, han är mycket kompetent!
  • SHAH HOSEIN A
    SHAH HOSEIN A: Jag rekommenderar varmt Muskelcentrum! Blev väldigt väl bemött av trevlig personal. Kände mig otroligt trygg med Elias Darvishian och jättenöjd över resultatet!
  • 200 omdömen
    kim e
    kim e: Otroligt kompetent personal. Ger ett professionellt intryck. Sätter kunden i fokus och sätter in rätt behandling och träning som passar just dig.
  • Marie B
    Marie B: Världens bästa naprapat!! Efter första besöket har jag fått tron tillbaka om att få hjälp med besvären!!