Postorder i Kalmar

Nybro  (1 st)

Topp 5 företag inom postorder i Kalmar

• 3 omdömen
    Ann-Charlotte Margareta B
    Ann-Charlotte Margareta B: Oerhört snabb leverans! Beställde en reservdel till vårt klätterträd på söndagen. Fick leverans på måndagen eller tisdagen. Mycket nöjd.
  • 1 omdöme
    Nathalie A
    Nathalie A: Bra auktionssida med många intressanta produkter. Kanon support och riktigt snabb servic.
  • Leon
    Leon: Gillar man inrednings- och designprylar men inte orkar springa runt i tio butiker på stan är Designonline ett alternativ. Denna webbutik är inte alltid billigast, men jag tror inte heller det är meningen. Istället är Designonline ett ställe där du hittar schyssta grejer som du kanske inte hittar någon annanstans, eller som du inte visste fanns. Företaget verkar också vara ett sånt som faktiskt har ett riktigt telefonnummer man kan ringa om man behöver hjälp med något.
  • Anna D
    Anna D: Köp INTE från detta ställe via Bokbörsen. Trots betalning direkt vid köp, skickar de en faktura med böckerna. Jag ringer upp, påpekar att böckerna är betalda & att fakturan ignoreras, samt säger "så att det inte blir inkasso". Nu fyra månader senare kommer brev från Inkassobolag. Ringer den gamla mannen på antikvariatet (efter lång tid i samtal med min bank för att säkerställa det jag redan visste) och får höra "jaha, jag gjorde visst ett misstag". Ingen ursäkt. UNDVIK.
  • klara R
    klara R: Jag rekommenderar INTE inköp från denna sida. kläderna ser inte alls ut som på bilderna och håller dålig passform, gick runt inne med byxorna jag beställde och inom 10 min så hade byxorna snurrat sig och hålen som skulle vara fram satt plötsligt på insidan lår... koftan hade kunnat vara super mysig men tyvärr var avståndet mellan armhålan och mudden på ärmen jätte kort. detta ledde till att den inte alls blev särskilt skön eller snygg. Det som är det stora minuset är dock deras oförståelse kring att en trevlig kundservice är a och o för att behålla sina kunder. de själva har 30 dagars leveranstid samt att alla paket kommer för sig och från utlandet vilket gör att du får betala extra avgifter, men de anser att vi som kunder ska kunna styra över postnords leverenser sedan tillbaka till de. de tror sedan inte på en när man säger att man postat i tid (inom 14 dagar) utan de går då efter när de får returen. så är postnord sena är det du som kund som får betala, trots att man mailat om att man kommer returnera. kommer aldrig för mitt liv handla därifrån igen och sprider ordet bland mina vänner. trevlig vecka.