Postutdelning i Skåne

Svedala  (1 st)
Kävlinge  (1 st)

Topp 7 företag inom postutdelning i Skåne

Stina A
    Stina A: Citymail är nog ett bra företag att anlita som kund om man vill göra ett stort utskick. Det är nog billigt och ganska smidigt. Dock kan jag inte rekommendera att jobba där. Man arbetar under en konstant tidspress, får inte en lugn stund och lönen är riktigt låg. Hade det varit en betydligt högre lön hade det kanske varit värt mödan att vara helt utmattad varje dag efter jobbet, men med dagens lön är det definitivt inte värt det. Rekommenderas ej.
  • Hasse Yngve Birger J
    Hasse Yngve Birger J: Hur kan ni skicka sms om paket att hämta utan att det står vem det är ifrån, jag har inte beställt något och tänker därför att det är ett bedrägeri. Mvh Hasse 070/2648261
  • 2 omdömen
    Thomas E
    Thomas E: Jag frågade om de kunde jobba lite snabbare i kassan, tjejen höll på 15 minuter med ett enda paket. Då snäste hon tillbaka "Jag föreslår att du lämnar lokalen. Om du inte gillar oss kan du använda någon annan". Precis.
    Jeanina Marie W
    Jeanina Marie W: Efter flera försök att komunecira med de efter att de slarvat. med en leverans och vi inte får något riktigt svar förutom att de villl beskylla företaget som anlitat de. Vi har skickat bilder, ringt och skrivit men blivit i princip ignorerade. De säger att de ska svara men gör det ej. Detta är det sista vi skickat: Hej, nu var det 3 veckor sedan Ni skulle höra av Er angående paketet som lämnades på trottoaren vid en övergångsställning framför porten till våran byggnad, mitt i stan, som skulle vara skickat till postombud. Detta måste Ni lösa i och med att paketet lämnats på en allmän plats. Ser inte att detta är butikens fel då det är er anställde som lämnat den på ett väldigt oansvarigt sätt och som nämnt flera gånger innan så skulle det lämnats till postombud. Så inget av denna leverans stämmer enligt hur beställningen las och betalades för. Vill gärna ha en kompensation för detta, antingen att produkten skickas om eller att ni ersätter kostnaden för köpet. Inväntar svar och lösning
  • BO ARNE J
    BO ARNE J: död och begraven slut
  • Tobbe L
    Tobbe L: Det märks verkligen att Posten håller på att avvecklas. Människorna som jobbar här är fruktansvärt otrevliga och bittra. Kanske just pga att dom snart är arbetslösa. Idag kom jag 5 minuter efter stängning och fick först enbart nonchalans från en packande anställd som tydligt såg mig. Till slut fick jag en utskällning mot att han mottog mitt brev. Nu återstår ju bara att se om mitt brev kommer fram. :)
    Berit P
    Berit P: Viktig post i fel brevlåda! försäkringsbolagets brev (bland annat) hamnade i grannens brevlåda. Grannen har flyttaat och tömmer inte varje vecka. Uruselt och oacceptabelt.