PR på Norrmalm

3 rekommenderade pr-firmor på Norrmalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från PR-firmor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Per-Arne S
    Per-Arne S: Global Happy People (kul namn) på en kommunikationsbyrå i Stockholm. De hävdar själva att de jobbar med kommunikation som förändrar - och tittar man lite på vilken typ av kunder de jobbar med så kan man förstå vad de menar. Många företag pratar om ansvar, hållbarhet, långsiktighet osv. - eftersom det ligger i tiden... men i GHP:s fall så känns det som att de verkligen menar det - det var det intrycket jag fick i varje fall när jag träffade dem. De har bl.a. gjort en kampanj från riksförbundet FUB som sätter fokus på livsvillkoren för personer med utvecklingsstörning. All heder.
  • Driver du pr i Norrmalm?

• Kalle S
    Kalle S: jättebra sajt och helt gratis! Jag använder den engelska versionen men den finns på svenska, spanska o ryska också.
  • Driver du pr i Norrmalm?

• Elina E
    Elina E: Jag gillar idén med mouth-to-mouth-marknadsföring. Som medlem får man chanser att vara med i olika kampanjer och få prova olika saker. Dock har de lite för många medlemmar som de erbjuder samma kampanjer så ofta får man inte delta i kampanjerna man anmäler intresse till, vilket är synd. Annars kanon!