PT i Vasastan

3 rekommenderade pt i Vasastan, Stockholm

• OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Kaja W
    Kaja W: OsteoStrong är som att komma till ett proffsigt varmt hem! Det är med glädje och harmoni jag går till min härliga träning på OsteoStrong. När jag lämnar träningen tar jag med mig en varm härlig känsla från alla som jobbar och tränar på OsteoStrong
  • Driver du pt i Vasastan?

• 178 omdömen
    Sofie K
    Sofie K: Jag är supernöjd med Stockholm Kickboxning. Alltid bra bemötande, trevlig personal och svettiga och hårda pass. Lyxigt att bli bjuden på frukost efter morgonpassen. Har endast haft klippkort, då det har passat mig bäst i nuläget. Jag kommer definitivt fortsätta träna på Stockholm Kickboxing och önskar att jag hade mer tid för fler pass.
  • Driver du pt i Vasastan?

• Malin B
    Malin B: Kanonbra kampsportcenter med riktigt bra tränare. Atmosfären är kanon och då det inte är allt för stort får man verkligen utrymme oavsett om man bara vill träna för att må bra eller om man tränar för att börja tävla. Tjejer som inte vill sparras har de feel good kickboxning som jag varmt kan rekommendera.