Charlott Linnea Désirée W:
Trevlig och kompetent personal! De ringde dagen innan bokad tid för att stämma av allt inför besöket vilket jag uppskattar enormt! Väl utfört arbete! Rekommenderas varmt!
Fredrik S:
Tack för snabb och bra service!
Hade ingen värme i huset efter den gamla pannan gått isönder, på mindre än 1arbetsdag hade jag en helt ny panna från CTC installerad och det blev riktigt snyggt allting och de var trevliga att ha att göra med. Priset stämde med det vi kom överens om.
NORMA A:
Fantastisk service från första kontakt. Kunnig, trevlig och framförallt professionell. Bra råd och förslag till en bra lösning för oss. Snabb leverans och proffsig installation. Kan absolut rekommendera Paul och Kylacc.
ROUZBEH V:
Trevlig men dålig på sitt jobb, borrade sönder en synlig el-kabel samt adderade 124 % på en vattenutkast.
Collin Jönsson vägrade senare att sänka fakturans kostnad och hotade med att skicka den till Inkasso,
Jag hade aldrig rekommenderat VVS-Installationer i Furulund AB.
Maja M:
Jobbet utfördes snabbt,punktligt, ordentligt och kompetent. Hantverkaren mycket trevlig och lätt att kommunicera med. REKOMMENDERAS !
Nöjd kund Nicola M.
Emma Alexandra L:
Från första kontakt till utfört uppdrag är jag mer än nöjd och oerhört imponerad av kunskapen, proffsigheten och servicen.
Rekommenderar varmast detta bolag
Martin T:
Vi köpte en Daikin värmepump, men fick tyvärr ett måndagsex och vi har haft väldigt mycket problem och enorma kostnader egenom dom senaste 6 åren! VD Peter Hornbeck bryr sig tyvärr inte ett dug om detta.... Långa leveranstider på reservdelar, ingen svar på mail trots flera påminnelser, lång reparationstid trots garanti. Låg moral och etik samt en riktigt dålig service!
RAFAEL K:
Håller med alla omdömena.
Orkar inte ens förklara!
Håll dig borta från detta företag! Riktiga klåpare.
Fool me once - shame on you. Fool me twice - shame on me!
Ett tips när du beställer hantverkare - KOLLA UPP DEM & FÖRETAGET!
Jesper L:
Anlitade Runi VVS för ett jobb. Han gjorde en missberäkning så att vi inte kunde använda vårt badrum som det var tänkt. Extra hål tagna i kaklet och sedan lämnade snickaren märken/spår i trägolvet där skyddspapp användes och vi fick aldrig någon kompensation. Oproffsigt bemötande när vi hade synpunkter och bagatelliserade skadorna på golvet med att det är ju ändå inget nytt golv. Färgen/lacken på golvet hade lossnat av skyddstejpen och det minsta man kan begära är kanske en ursäkt och förslag på åtgärd eller kompensation. Hade de bara varit mer noggranna och inte behövt borra fler hål i badrummet och golvet inte varit skadat hade jag varit mycket nöjd.
anders k:
De renoverade vårt badrum men gjorde många nybörjarmisstag: t.ex. slog hål i väggen, tog inte bort avfallet när de rev och när de satte upp vasken så gick kroken genom väggen och in min sons rum utan att de märkte något. Vi fick också en konstig faktura också på asbestsanering trots att ingen av våra grannar har råkat ut för det. osv Nej Rydjes är inget jag rekommenderar.
Steen M:
Har försökt att få tag i dem på mejl, ingen svar, på telefon (13.00 - 15.00) ingen svarar där heller. Antigen är dom stängt företaget, eller dom vill inte ha nya kunder.
Lena h:
Sämsta företaget ever! En otroligt osympatisk otrevlig och arogant Jonny Persson!
Han har absolut ingen hyfs! Hoppas att ingen vilja någonsin vilja ha att göra med en sådan person!