Radio i Dalarna

Borlänge  (2 st)

Topp 2 radiobutiker i Dalarna

• 4 omdömen
    Tommy H
    Tommy H: Helt klart den sämsta upplevelsen jag haft när jag handlat.Började med att jag tecknade ett abonnemang hos Telia.Jag skulle få en bra deal med en bra router för 1200kr som i vanliga fall kostar 3800kr+ att han kastade med 3 högtalare samt 3 par öronsnäckor sk happy plugs.Sen körde ett helvete igång som skulle vara i över 3 veckor.Ingenting fungerade dvs utav övergången från tele2 till Telia samt deporteringen av telefonnummer.Fram o tillbaka 5 gånger för o försöka få problemet åtgärdat.pratat med Telias kundtjänst säkert 10 gånger sammanlagt.Alltihopa slutar med att jag i princip blir tvingad att teckna upp mig på ett nytt avtal hos tele2 med 24 månaders bindningstid samt alla mina telefonnummer är borta dvs 3 st + en router.Jag försökte med den simpla saken som att jag lämnar tillbaka dom sk b sakerna som han har prackat på mig och sen löser jag ut routern med restrerande summa som dom gett mig i rabatt dvs 2600kr vilket gör att jag betalat fullpris för routern.En simpel sak tänker jag som gör att jag inte behöver ha mer med dom o göra och får ta smällen att nummer är utbytta helt enkelt.Glöm det det var bara att binda upp sig i 24 månader på tele 2 igen sakerna gick inte o återlämna.Helt klart den absolut sämsta service jag vart med om samt brist på o ta felet som dom och Telia skapat själva.Absolut ingenting fick jag i ersättning för allt detta besvär heller.Så fort veckan kommer igen så ska det här bolaget anmälas till Arn.Ska ni teckna telefonabonnemang eller dylik så vänd er till nån annan för o slippa gå igenom det som jag fått gå igenom.
  • Christian N
    Christian N: VARNING FÖR DETTA BOLAG Otroligt dålig hjälp och bemötande