Rehabmassage i Vasastan

• Agilokliniken - Hagastaden

Verifierat företag
    95 omdömen
    Björn V
    Björn V: Skottade blötsnö och drog på mig ett ryggskott, insåg att jag behövde akut hjälp. Fick en tid samma dag och ett återbesök 2 dagar senare. Otroligt effektiv och kompetent behandling gör att jag 3 dagar senare är helt återställd. Stort tack till Agilokliniken för ett bra bemötande och ovärderlig hjälp när man verkligen behövde det.
  • Driver du rehabmassage i Vasastan?

• Edit G
    Edit G: Mycket noggrann och jag upplevde ingen stress. Mycket kompetent Kiropraktor
  • 30 omdömen
    Magnus W
    Magnus W: Proffsigt bemött, gjorde plasmapen ögonbryn lyft och är jätte imponerad av resultatet, så mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Köpte även produkter hem från mesoestic som jag är sjukt nöjd med 💕
  • Staffan B
    Staffan B: Hamid har gett mig förstklassig behandling för mitt ryggskott. Mr Bond
  • Driver du rehabmassage i Vasastan?

• 201 omdömen
    Cecilia H
    Cecilia H: Jag har haft stora problem med ben- och bakmuskler som inget tycktes bita på. Fick stor hjälp av naprapat Björn med behandling och övningar som gjorde mig starkare, och alltid vänligt, hjälpsamt bemötande. Jag jobbar utomlands och har haft ont om tid när jag är i Stockholm men han har alltid haft tid för mig. Är supernöjd!