Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• Byggalliansen i Sverige AB

32 omdömen
    Nina L
    Nina L: Jag hade höga förväntningar, min vana trogen, på att ytrenovering och annat fix i vår 4:a i Kärrtorp skulle bli toppenbra. Jag blev helt nöjd, och det är ovanligt. Arbetet utfördes precis så som vi kommit överens om via den välformulerade offerten. Billy som målade och fixade i lgh verkar ha vinnlagt sig om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. Vilket det verkligen blev. Han verkar ha blick för både helheten och detaljerna samtidigt. Flera extra smågrepp tog han till för att bostaden skulle bli ”top notch”. Monterade galler i gluggen ovanför kyl/frys. Stenolja på marmorbänkarna under fönstren mm. Så tacksam för den omsorgen. Kommunikationen var ett annat plus. Kändes mycket bra tryggt från första mötet i lgh, med grundlig genomgång av vad han tyckte skulle göras utifrån mina förväntningar, genom arbetets gång fram till slutbesiktningen. Billy använde en digital chatkanal för avrapportering och frågor/svar mellan oss. Mycket effektivt och för mig tidsbesparande. Jag som har kontrollbehov kände mig väldigt trygg när jag blev uppdaterad med jämna mellanrum. Var dessutom på resa under renoveringsperioden, då var det för mig extra värdefullt att få veta vad som händer. En annan uppskattad sak: Tider. Billy passar tider. Jag älskar det. Tider för möten (första och slutbesiktningen). Arbetets start och slutförande. Jag rekommenderar varmt Billy Woll.
  • Damian Bygg i Stockholm AB

132 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Josefin J
    Josefin J: Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
  • Evalena Birgitta S
    Evalena Birgitta S: Vänligt och professionellt bemötande Våra förväntningar om ett snabbt och kunnigt handläggande uppfylldes. I ett försäkringsärende kantat av strul mötte vi äntligen proffs!
  • Lindqvist & Engström AB

202 omdömen
    Välkommen till ett byggföretag med bred kompetens, rätt utbildningar och certifikat som vill göra ditt unika projekt till verklighet!
    Stockholms Studentbostäder S
    Stockholms Studentbostäder S: Vi anlitade Lindqvist & Engström för att bygga en terass på ett plåttak, vi hade problem med vattenavrinningen av taket vilket dem löste utan problem. Allt ifrån kontakt till avslut har gått snabbt och smidigt! Kan varmt rekommendera Lindqvist & Engström till alla och vill även passa på att hylla deras anställda!
  • Vi gör allt för att säkerställa en problemfri renovering. Du träffar en arbetsledare innan arbetet startar och går igenom alla detaljer. Minst en hantverkare finns på plats hos dig minst 40 timmar/ ve...
    Leif C
    Leif C: Vi anlitade Dåderman för totalrenovering av ett badrum i höstas. Vilket fantastiskt jobb! Vi har aldrig anlitat någon hantverkare som varit i närheten så bra som Krzysztof! Vi är 100% nöjda med slutresultatet. Även projektledaren Arkadiusz var suverän att ha att göra med. De problem som dök upp under arbetats gång, hade Dåderman lösningar på - så inget lastades över på kunden. Arbetet blev klart på utsatt tid och till överenskommen kostnad. Det enda som vi var missnöjda med var designermötet som vi hade velat ha några veckor tidigare. Designern kom dessutom för sent till mötet och var dåligt förberedd (tekniken fungerade inte). Dessutom höll hon på att beställa fel kakel och hade inte koll på att tvättmaskin och tumlare måste stå på sockel, vilket gjorde att överskåpet hon bestämt åt oss inte fick plats utan fick avbeställas
  • Byggstöd

39 omdömen
    Fredrik F
    Fredrik F: Jättebra ställning. Smart packad på en trailer. Enkel och trevlig service. Bara att hämta, använda och lämna tillbaka. Jag kommer att använda tjänsten igen.
  • Honkonen Byggnads AB

73 omdömen
    Vi på Honkonen Bygg hanterar de flesta byggprojekt. Kontakta oss så får du pålitliga hantverkare med lång erfarenhet!
    Claes G
    Claes G: Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

81 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • LÅNG ERFARENHET - KVALITATIV ARBETSMETOD - HEMBESÖK OCH OFFERT, HELT KOSTNADSFRITT SÅKLART
    AMER A
    AMER A: JRM Group fick uppdraget att totalrenovera vårt badrum inklusive ett omfattande rivningsarbete och att bygga upp väggar på nytt. Medarbetarna har stor yrkesstolthet och kunnande. Bemötandet har alltid varit gott och även om det någon gång blev lite fel så korrigerades detta utan protest. Vi ger dem våra varmaste rekommendationer.
  • Construct Sweden AB

43 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!
  • Skandinaviska VVS-Gruppen AB

54 omdömen
    Välkommen till Skandinaviska VVS-Gruppen AB!
    Susanne H
    Susanne H: Noggrann och rätt snabb hjälp
  • GS Badrum AB

51 omdömen
    Vi har lång erfarenhet av badrums- och köksrenovering. Gör även servicejobb inom VVS och bygg. Certifierad Säker Vatten. Välkommen!
    Thomas T
    Thomas T: Har anlitat det här företaget och dess ägare vid ett flertal renoveringar, dom har alltid gjort ett lika bra jobb oavsett om det gällt högt ställda krav på badrum som mindre jobb i sovrum. Dom har gjort allt från golv till tak i vårt hus med mycket stor noggrannhet. Vi har anlitat andra företag vid renoveringar i tidigare projekt men efter att kommit i kontakt med GS Badrum så är det dom ända vi och våra vänner anlitar! Dom håller vad dom lovar och ett stort plus är att dom är trevliga och alltid lämnar arbetsplatsen i ett mycket välstädat skick! Precis som man förväntar sig men tyvärr är ovanligt när det kommer till andra företag i branschen. Rekommenderas mycket varmt! Med vänliga hälsningar / Thomas i sin nyrenoverade villa!
  • Erik O
    Erik O: Vi lät Lamelis bygg utföra en utbyggnad av vårt fritidshus i form av ett nytt sovrum. De påbörjade uppdraget på utsatt tid och blev klara i tid efter några justeringar och tillägg från vårt håll. Vi var nöjda med resultatet och kommunikationen med dem, och rekommenderar de varmt.
  • Mathias M
    Mathias M: Personalen var främst proffesionellt samt kundbemötande. Arbetet gick inte att klaga på då det blev som tänkt. jätte nöjd!
  • Daniel J
    Daniel J: Bra kvalitet på jobbet, noggranna med att lyssna in alla boende i föreningen, bra och tydlig kommunikation genom hela projektet.
  • Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd med din renovering eller ombyggnation. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag!
    Katja L
    Katja L: Vi anlitade Qi Construction för att renovera och stambyta vår gästtoalett och vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda, både men utförande, men framförallt med kommunikationen och på att hantverkarna och projektledningen var oerhört pålitliga. De kom som avtalat och återkopplade kontinuerligt. Tvekar inte att anlita dem igen!
  • Roslags Entreprenad AB

37 omdömen
    Said D
    Said D: Extremt bra bemötande. Chefen Marko var här på plats hos och var lyhörd och förstod våra önskemål. När de väl var på plats så utförde de arbetet enligt den arbetsplan vi kommit överens om. Jag kan starkt rekommendera Roslags Entreprenad för alla mina grannar i Danderyd.
  • Amina D
    Amina D: Alltid nåbara (även kvällar och helger!). Så fort man hade en synpunkt så löstes det snabbt och utan trassel. Jag började med att anlita dem för en badrumsrenovering (ombyggnation) men kompletterade med köksrenovering och bygge av platsbyggda garderober när jag märkte att samarbetet gick friktionsfritt. Jag var till en början orolig för vad prislappen skulle sluta på, eftersom de hade lämnat en offert med fast pris på arbetet för badrummet och estimerat pris på materialet. Det visade sig att det inte fanns fog för min oro eftersom offertestimeringen jag fått stämde fullt ut. Tack Abdullah och Nikita för att ni gjorde min lägenhet så fin. Jag är jättenöjd och kommer enbart att vända mig till NOX fortsättningsvis när jag behöver hjälp med renovering.
  • One Punch AB

36 omdömen
    Tina B
    Tina B: Takomläggning, Väldigt bra bemötande och proffesionellt utfört arbete.
  • Kvalitetsbygg R är ett byggföretag med ett brett utbud av tjänster! Hos oss får du arbetet utfört tryggt och proffsigt.
    Mats R
    Mats R: Leverans på tid och kvalitet. Bra dialog under vägen.
  • AA Group Bygg AB

35 omdömen
    Sylvie B
    Sylvie B: Det är andra gången jag anlitar dem. Denna gång tog det längre tid än planerat men de gör ett super bra jobb och lite till. De ger sig inte förrän det är helt klart och man är helt nöjd. De satt en väggfäste för tvn och det hände något med min tv. De hjälpte till att köpa ny tv då jag inte har bil , att transportera bort den gamla och installerade den nya tvn. De målade ett rum och gjorde lite el och snickeriarbeten. Det blev super bra. Pierre ser direkt hur man kan lösa olika saker så att det blir praktiskt och snyggt. Duktiga, flitiga killar som gör det lilla extra!
  • Gabriel M
    Gabriel M: Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg! Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!! Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
  • Nyberg Constructa AB

39 omdömen
    Linn J
    Linn J: Jättebra upplevelse, fungerade suveränt!
1234...12