Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• Garde Bygg AB

28 omdömen
    Mikael R
    Mikael R: Snabb och professionell service!
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • JB Bad & Bygg AB

29 omdömen
    Jessica C
    Jessica C: Trevligt och kunnigt intryck. Väl genomförd och prisvärd renovering av gästtoalett. Det tog knappt 8 dagar och allt flöt på fint med hantverkarna på plats. Väldigt fint slutresultat! Anlitar dem gärna igen.
  • Stockholm Bygg & Badrum AB

31 omdömen
    Per Å
    Per Å: Jobbet utfördes mycket proffsigt! Kan varmt rekomenderas.
  • Precision VVS & Byggteknik AB

45 omdömen
    Anneli J
    Anneli J: Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
  • Dags att renovera badrummet? Hos oss på Badrumsdax får du kvalitet. Kontakta oss så tar vi hand om ditt byggprojekt.
    Jennie F
    Jennie F: Badrumsdax har renoverat tre badrum hos oss, det första gjordes 2019. Vi är mycket nöjda med alla tre. Det är ordning och reda och de håller vad de lovar. Rekommenderas varmt!
  • Välkommen till oss på Edelkrantz Bygg & Plattsättning! Här hittar du en byggentreprenad med fokus på kundnöjdhet.
    Christian M
    Christian M: Vi vill avråda presumtiva kunder att använda Edelkrantz, då vi efter en omfattande renovering mellan april 2021 – december 2021, nu 16 månader efter sista avetableringen fortfarande saknar väsentliga avhjälpningar. Så sent som i november 2022, utlovades att det sista skulle ”fixas” men nu (april 2023) har vi ännu inte fått kontakt med Darek och team (trots mail, SMS, whatsapp och samtal). Detta sker trots att vi reglerade den sista delen av vår överenskommelse för att framtvinga ett slutförande. De återstående felen rör samtliga yrkesgrupper – måleri, el och VVS. Ytterligare kan det nämnas att det projekt vi hade med Edelkrantz Bygg & Plattsättning AB i stort kantades av en stor ovilja att samarbeta med en otrevlig och konfrontativ attityd samt ett ledarskap som är mycket bristfälligt och, tyvärr, drabbade de enskilda yrkesgrupperna. Vi kan inte nog avråda från att använda Edelkrantz Bygg & Platsättning AB som entreprenör vid ert projekt. Eftersom vi efter återupprepade försök inte fått någon återkoppling från Edelkrantz tvingas vi nu anmäla ärendet till ARN samt vidta juridiska åtgärder
  • Micaela O
    Micaela O: Svarar varken på mail, sms eller telefon när de gjort något fel. Bra kommunikation i början men blir sämre vart efter. Skulle absolut inte rekommendera detta bolag
  • Andreas L
    Andreas L: Skulle renovera kök samt lägga golv i hela lägenheten då vi stötte på Särelinds Bygg genom gott omdöme från grannar som anlitat dem. Under hela renoveringen så har vi haft en god kontakt och de har varit mycket trevliga & tillmötesgående. Arbetet har utförts klanderfritt och som extra plus så har de alltid varit noggranna med att städa efter sig vilket vi har uppskattat mycket. Särelinds kan varmt rekommenderas.
  • För oss är alla kunder lika viktiga och vi utför både små och stora byggentreprenader. Välkommen!
    Caroline S
    Caroline S: Likana Bygg & Platt får de varmaste rekommendationer av mig. Med framförhållning, noggrannhet, ödmjukhet och lång erfarenhet levererade de proffessionalitet och service ut i fingerspetsarna. Om ni funderar på att renovera er lägenhet: anlita dem! Ni kommer inte att bli besvikna.
  • Renovera Nu Stockholm AB

55 omdömen
    Välkommen till Renovera nu!
    Therese W
    Therese W: Renovera Nu fixade vårt badrum i tid och på budget. De höll hela tiden rent och snyggt. Projektledaren Dennis är supertrevlig och såg till att vi hela tiden var uppdaterade
  • Charlotte N
    Charlotte N: Vi är otroligt nöjda med Badrumsverket och Micke! Från dag ett har de varit hjälpsamma, proffsiga, noggranna och enkla att ha att göra med och få kontakt med. Vi gjorde en total renovering av vårt badrum och resultatet blev till och med bättre än vi hade kunnat tro! Under processens gång uppstod lite oförutsedda problem men Micke och hans kollegor löste allting proffsigt och smidigt och hade konstant kontakt med oss för att uppdatera om vad som skedde. Vi är som sagt otroligt nöjda och rekommenderar varmt Badrumsverket, vi kommer garanterar att använda oss av dem i framtiden med!
  • Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.
  • Tommy M
    Tommy M: Ordning och redan! Pålitliga och riktigt duktiga hantverkare som gjort flera mindre jobb hemma hos oss, bland annat elinstallationer och platsbyggd garderob. Kan verkligen rekomendera!
  • Lars Håkan S
    Lars Håkan S: Mycket bra från start till slut. Finns inget att anmärka på en firma jag varmt kan rekommendera.
  • Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig renovera ditt hem!
    Frida Linnéa Maria B
    Frida Linnéa Maria B: Bluffbolag som inte ens kan skruva i knoppar rakt och korrekt vilket ett barn skulle klara av bättre. Lurar sina kunder något hemskt. Blir aldrig klara samt gör ett uruselt jobb. De hyr in någon person svart från annat land som inte kan yrket. Varning för detta bolag!!!!!! Tar pengarna och sticker
  • Isabell J
    Isabell J: Jättetrevliga, snabba och väldigt snyggt arbete! Alla intyg i sin ordning. Väldigt nöjd! Om man ska säga något var de väl inte direkt billiga men betalar hellre för ett toppen arbete än billigt å sämre.
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Bygga om hemma? Vi på Salma Bygg och Måleri kan hjälpa dig med allt från små renoveringar till stora byggprojekt. Hör av dig för offert och hembesök!
    Mikael L
    Mikael L: Väldigt smidig och enkel kontakt via telefon och facebook-grupp. Noggrant och proffsigt utfört arbete!
  • Gunilla Christina J
    Gunilla Christina J: Vi lät reparera och måla allt trä runt altan och pool, fick tre grindar byggda plus en liten bastu med samma fina detaljer som vårt hus har. Vi är jättenöjda med arbetet som är både noggrant och snyggt utfört! Mycket bra och trevlig kontakt hela vägen med Shem och hans medarbetare och Shem har verkligen sinne för design. Kan varmt rekommendera detta företag!
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
123456...12